Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Adıyamanlı Gençler Takoran’ı Gezdi

05.11.2018 - 14:18, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Adıyamanlı Gençler Takoran’ı Gezdi

Adıyaman Doğa Yürüyüşü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Takoran'ı gezdi
Adıyaman Doğa Yürüyüşü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın davetlisi olarak Nissibi köprüsü yanı başında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal tesisleri ve mesire alanında Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı tarafından karşılandı. Sosyal tesis ve mesire alanını gezen üyeler Başkan Yardımcısı Hasan Postacı’dan bölge ve saklı cennet Takoran vadisiyle ile ilgili bilgi aldılar. Adıyaman Doğa Yürüyüşü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri doğa turizminin cazibe merkezlerinden biri olmaya aday Takoran Vadisi ve çevresini tekne ile gezerek bol bol resim çektiler. Adıyaman’dan ilk defa geziye gelen üniversitesi öğrencisi Sevcan Baş şunları kaydetti. ’Siverek belediyesinin sağladığı tekneyle çok güzel gün geçirdik bu güzel yerleri ve tarihi turizm yerleri gördük herkesin gelip görmesi lazım’ ’dedi. Adıyaman merkez Eski sanayi mahalle muhtarı Mahmut Göksu ise düzenlenen geziden memnun kaldığını belirterek şunları söyledi.’’ Özellikle Siverek Belediyesine çok teşekkür ediyorum bizlere bu imkânı sundukları için yaklaşık 2 saat boyunca güzel yerleri gördük herkese çağrıda bulunuyorum bu güzel yerleri gelin görün iyiki varsın Siverek Belediyesi teşekkürler’ ’dedi. 2 saat süren tekne gezisinin ardından üyeler Sosyal tesislerde Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu tarafından karşılanarak sosyal tesislerde sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Adıyaman Doğa Yürüyüşü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Takoran'ı gezdi

Adıyaman Doğa Yürüyüşü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın davetlisi olarak Nissibi köprüsü yanı başında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal tesisleri ve mesire alanında Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı tarafından karşılandı.

Sosyal tesis ve mesire alanını gezen üyeler Başkan Yardımcısı Hasan Postacı’dan bölge ve saklı cennet Takoran vadisiyle ile ilgili bilgi aldılar.

Adıyaman Doğa Yürüyüşü ve Fotoğrafçılık Kulübü üyeleri doğa turizminin cazibe merkezlerinden biri olmaya aday Takoran Vadisi ve çevresini tekne ile gezerek bol bol resim çektiler.

Adıyaman’dan ilk defa geziye gelen üniversitesi öğrencisi Sevcan Baş şunları kaydetti. ’Siverek belediyesinin sağladığı tekneyle çok güzel gün geçirdik bu güzel yerleri ve tarihi turizm yerleri gördük herkesin gelip görmesi lazım’ ’dedi.

Adıyaman merkez Eski sanayi mahalle muhtarı Mahmut Göksu ise düzenlenen geziden memnun kaldığını belirterek şunları söyledi.’’ Özellikle Siverek Belediyesine çok teşekkür ediyorum bizlere bu imkânı sundukları için yaklaşık 2 saat boyunca güzel yerleri gördük herkese çağrıda bulunuyorum bu güzel yerleri gelin görün iyiki varsın Siverek Belediyesi teşekkürler’ ’dedi.

2 saat süren tekne gezisinin ardından üyeler Sosyal tesislerde Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu tarafından karşılanarak sosyal tesislerde sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.