Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

AK Parti Başkan Adayı Aydın, Basınla Bir Araya Geldi

04.02.2019 - 15:21, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

AK Parti Başkan Adayı Aydın, Basınla Bir Araya Geldi

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.
AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir restoranda düzenlenen programa ilçede görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı. Programda konuşan Aydın, şehri daha güzel bir hale getirmek için çalışacaklarını söyledi. Basının önemli bir görev yürüttüğünü dile getiren Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, “Biz şehrimiz Siverek’i daha güzel, yaşanabilir ve daha müreffeh bir kent haline getirebilmek adına bir yola çıktık. Sizlerin desteğine, katkısına bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ihtiyacımız var.” diye konuştu. AK Parti Belediyeciliği çalışmaları konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın manifestoyu açıkladığına dikkat çeken Aydın, “Bu anlamda belediyecilik bir hizmet işiyse, sizlerle birlikte bu işi ihya etmeye çalışacağız. Adaylık süreci içerisinde şu anda teşkilatımızla birlikte seçim çalışması startını tam vermiş olmasak bile, şehrimizde bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret etmek suretiyle görüş ve önerilerini almak suretiyle ihtiyacımız olan projeler konusunda bir veri toplaması yapıyoruz." dedi. Göreve geldiklerinde ‘Ben değil, biz’ odaklı çalışacaklarını belirten Aydın, “Partimizin de temel dayanaklarından biri olan istişareye önem veriyoruz. Şehrimizi halkımız ile birlikte yönetmeye talibiz. Projelerimizin detaylandırılması sonrası bunları sizler ve halkımız ile mutlaka paylaşacağız.” ifadelerini kullandı. Programa, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale, ilçe yönetimi ile basın mensupları katıldı.  
AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen programa ilçede görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı. Programda konuşan Aydın, şehri daha güzel bir hale getirmek için çalışacaklarını söyledi.

Basının önemli bir görev yürüttüğünü dile getiren Başkan Adayı Şeyhmus Aydın, “Biz şehrimiz Siverek’i daha güzel, yaşanabilir ve daha müreffeh bir kent haline getirebilmek adına bir yola çıktık. Sizlerin desteğine, katkısına bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ihtiyacımız var.” diye konuştu.

AK Parti Belediyeciliği çalışmaları konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın manifestoyu açıkladığına dikkat çeken Aydın, “Bu anlamda belediyecilik bir hizmet işiyse, sizlerle birlikte bu işi ihya etmeye çalışacağız. Adaylık süreci içerisinde şu anda teşkilatımızla birlikte seçim çalışması startını tam vermiş olmasak bile, şehrimizde bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret etmek suretiyle görüş ve önerilerini almak suretiyle ihtiyacımız olan projeler konusunda bir veri toplaması yapıyoruz." dedi.

Göreve geldiklerinde ‘Ben değil, biz’ odaklı çalışacaklarını belirten Aydın, “Partimizin de temel dayanaklarından biri olan istişareye önem veriyoruz. Şehrimizi halkımız ile birlikte yönetmeye talibiz. Projelerimizin detaylandırılması sonrası bunları sizler ve halkımız ile mutlaka paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Programa, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale, ilçe yönetimi ile basın mensupları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.