Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

AK Parti'de bayramlaşmaya AB Uyum Komisyonu Başkanı M.Kasım Gülpınar da katılacak

SİVEREK 20.08.2018 - 21:17, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

AK Parti'de bayramlaşmaya AB Uyum Komisyonu Başkanı M.Kasım Gülpınar da katılacak

Kurban Bayramı nedeniyle Ak Parti Siverek İlçe teşkilatı bayramlaşma törenini bayramın 2. günü gerçekleştirecek.
Kurban Bayramı nedeniyle Ak Parti Siverek İlçe teşkilatı bayramlaşma törenini bayramın 2. günü gerçekleştirecek. Bayramlaşmaya Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar da katılacak. Siverek AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayarak, “ Bayramın 2. günü (22 Ağustos) Saat: 10:00 ile 12:00 arası Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’ın katılımıyla İlçe Teşkilat binamızda Bayramlaşma programımız olacaktır. Bayramlaşma programımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi
Kurban Bayramı nedeniyle Ak Parti Siverek İlçe teşkilatı bayramlaşma törenini bayramın 2. günü gerçekleştirecek.

Kurban Bayramı nedeniyle Ak Parti Siverek İlçe teşkilatı bayramlaşma törenini bayramın 2. günü gerçekleştirecek. Bayramlaşmaya Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar da katılacak.

Siverek AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayarak, “ Bayramın 2. günü (22 Ağustos) Saat: 10:00 ile 12:00 arası Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Sayın Mehmet Kasım Gülpınar’ın katılımıyla İlçe Teşkilat binamızda Bayramlaşma programımız olacaktır. Bayramlaşma programımıza tüm hemşerilerimiz davetlidir” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.