Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

AK Partide 3 ay anket yapılmayacak

06.02.2018 - 21:20, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

AK Partide 3 ay anket yapılmayacak

Tüm siyasi çalışmalarını, yaptırdığı çapraz anketlerle belirleyen AK Parti, bir süre ara verme kararı aldı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki son MYK toplantısında, güncel konularla yapılan araştırmalarla, hükümetin aldığı kararların kamuoyundaki yansımaları değerlendirildi.  Afrin operasyonundan önce yapılan araştırmalarda, Eroğan’ın Kudüs açıklaması, alınan ekonomik kararlar soruldu. Kudüs girişimine desteğin, ekonomik gelişmelerle ilgili de şikâyetlerin yoğunlaştığı belirlendi. GÜVENMİYORUM Erdoğan, bu çalışmalar aktarılırken, “Anketlere güvenmiyorum artık. Bizi manipüle ediyorlar. Geçmişte de oldu. Yerel seçimlerde bizi nasıl yanılttıklarını gördük” dedi.  AK Parti Genel Merkez yönetimi, önümüzdeki 3 ay boyunca anket yaptırmama kararı aldı. Parti kurmayları, “Seçimlere yakın anketler yaptıracağız. Her ay yapılan anketler için 100 bin lira civarında ödeme yapılıyor. Cumhurbaşkanı da anketlerin gerekli oldukça yapılmasına destek verdi” dediler. AK Parti’de, biri süre önce yapılan “belediye başkanı operasyonlarında” anketlerle ilgili sorun yaşadığı öğrenildi. Bazı illerde, görevde kalmak isteyen belediye başkanı ve il başkanlarının bazı anket firmalarına para vererek, kendisini başarılı gösteren anketler yaptırdığı ortaya çıktı.  kaynak: Hurriyet
Tüm siyasi çalışmalarını, yaptırdığı çapraz anketlerle belirleyen AK Parti, bir süre ara verme kararı aldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki son MYK toplantısında, güncel konularla yapılan araştırmalarla, hükümetin aldığı kararların kamuoyundaki yansımaları değerlendirildi. 

Afrin operasyonundan önce yapılan araştırmalarda, Eroğan’ın Kudüs açıklaması, alınan ekonomik kararlar soruldu. Kudüs girişimine desteğin, ekonomik gelişmelerle ilgili de şikâyetlerin yoğunlaştığı belirlendi.

GÜVENMİYORUM
Erdoğan, bu çalışmalar aktarılırken, “Anketlere güvenmiyorum artık. Bizi manipüle ediyorlar. Geçmişte de oldu. Yerel seçimlerde bizi nasıl yanılttıklarını gördük” dedi. 

AK Parti Genel Merkez yönetimi, önümüzdeki 3 ay boyunca anket yaptırmama kararı aldı. Parti kurmayları, “Seçimlere yakın anketler yaptıracağız. Her ay yapılan anketler için 100 bin lira civarında ödeme yapılıyor. Cumhurbaşkanı da anketlerin gerekli oldukça yapılmasına destek verdi” dediler.

AK Parti’de, biri süre önce yapılan “belediye başkanı operasyonlarında” anketlerle ilgili sorun yaşadığı öğrenildi. Bazı illerde, görevde kalmak isteyen belediye başkanı ve il başkanlarının bazı anket firmalarına para vererek, kendisini başarılı gösteren anketler yaptırdığı ortaya çıktı. 

kaynak: Hurriyet

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.