Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Akşam saatlerinde otomobil tarandı: 2 kişi hayatını kaybetti

GÜNCEL 04.05.2022 - 01:39, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Akşam saatlerinde otomobil tarandı: 2 kişi hayatını kaybetti

Bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Olay Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesi Buyuransu Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz sürücüsünün kimliği ve plakası öğrenilemeyen bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi.  Saldırıda araçta bulunan ve aynı aileden oldukları tahmin edilen 5 kişi yaralandı. Yaralılar olaya yerine sevk edilen ambulanslarla şehrin değişik hastelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. alınan bilgilere göre saldırıda ağır yaralan 2 kişi doktorların tüm müdahalesine rağmen, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Güvenlik güçleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.    
Bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesi Buyuransu Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz sürücüsünün kimliği ve plakası öğrenilemeyen bir otomobile silahlı saldırı düzenlendi. 

Saldırıda araçta bulunan ve aynı aileden oldukları tahmin edilen 5 kişi yaralandı. Yaralılar olaya yerine sevk edilen ambulanslarla şehrin değişik hastelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

alınan bilgilere göre saldırıda ağır yaralan 2 kişi doktorların tüm müdahalesine rağmen, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Güvenlik güçleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.