Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Ali Gülcan AK Parti’den Aday Adayı Oldu

09.11.2018 - 13:37, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Ali Gülcan AK Parti’den Aday Adayı Oldu

Siverek Belediye Başkanlığı için Siverek AK Parti yönetim kurulu üyesi Ali Gülcan AK Partiden aday adaylığı için müracaatını yaptı.
AK Parti Siverek İlçe Başkanlığına gelen Gülcan müracaat evraklarını Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik'e teslim ederek AK Partiden aday adaylığı için müracaatta bulundu. Ali Gülcan Kimdir? 1977 Siverek doğumlu olan Ali Gülcan, ilk, orta ve lise öğrenimini Siverek’te tamamladı. Gülcan, Dicle Üniversitesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu. 5 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra, ticaret hayatına atıldı. 2011 yılında AK Parti teşkilatında farklı birimlerde görev aldı. 2014 yılından itibaren AK Parti İlçe Teşkilatında yönetim kurulu üyeliğini yapan Ali Gülcan evli ve 4 çocuk babasıdır.
Siverek Belediye Başkanlığı için Siverek AK Parti yönetim kurulu üyesi Ali Gülcan AK Partiden aday adaylığı için müracaatını yaptı.

AK Parti Siverek İlçe Başkanlığına gelen Gülcan müracaat evraklarını Ak Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik'e teslim ederek AK Partiden aday adaylığı için müracaatta bulundu.

Ali Gülcan Kimdir?

1977 Siverek doğumlu olan Ali Gülcan, ilk, orta ve lise öğrenimini Siverek’te tamamladı. Gülcan, Dicle Üniversitesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu. 5 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra, ticaret hayatına atıldı. 2011 yılında AK Parti teşkilatında farklı birimlerde görev aldı. 2014 yılından itibaren AK Parti İlçe Teşkilatında yönetim kurulu üyeliğini yapan Ali Gülcan evli ve 4 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.