Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Ambulans şoföründen örnek davranış

03.10.2019 - 09:43, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Ambulans şoföründen örnek davranış

(Videolu)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görevden dönen ambulans şoföründen örnek bir davranış sergiledi.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görevden dönen ambulans şoföründen örnek bir davranış sergiledi. Park ederek ambulanstan inen sürücü, engelli vatandaşın yolun karşıya geçmesine yardımcı oldu. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 112 Acil Servis ekibi, acil vakıayı Hastaneye bırakıp, istasyona döndükleri sırada Ambulans şoförü Fikret Uğurlu engelli bir vatandaşın yolun karşısına geçmeye çalışırken zorlandığını fark etti, duyarlı sürücü ambulansı yolun sağına çekerek, engelli vatandaşın yolun karşısına geçmesine yardımcı oldu. Yaşanan o anlar ise başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamarasıyla kaydedildi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler bir çok kişi tarafından paylaşılırken, Ambulans sürücüsünün davranışı taktirle karşılandı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra gazetecilerin kendisine ulaştığı Fikret Uğurlu, 'yaptığının insani bir görev olduğunu ve yerinde kim olursa onun bu hareketi yapacağını' belirtti. Uğurlu," Siverek Yenişehir Mahallesinden aldığımız bir vakıayı Siverek Devlet Hastanesine bırakıp istasyona dönerken yolun karşısına geçmeye çalışan engelli bir vatandaşı gördüm. Ambulansı sağa park ederek arkadaşlarımdan izin alarak vatandaşa yardımcı olmaya çalıştım.
(Videolu)-Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görevden dönen ambulans şoföründen örnek bir davranış sergiledi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görevden dönen ambulans şoföründen örnek bir davranış sergiledi. Park ederek ambulanstan inen sürücü, engelli vatandaşın yolun karşıya geçmesine yardımcı oldu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 112 Acil Servis ekibi, acil vakıayı Hastaneye bırakıp, istasyona döndükleri sırada Ambulans şoförü Fikret Uğurlu engelli bir vatandaşın yolun karşısına geçmeye çalışırken zorlandığını fark etti, duyarlı sürücü ambulansı yolun sağına çekerek, engelli vatandaşın yolun karşısına geçmesine yardımcı oldu.

Yaşanan o anlar ise başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamarasıyla kaydedildi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler bir çok kişi tarafından paylaşılırken, Ambulans sürücüsünün davranışı taktirle karşılandı.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra gazetecilerin kendisine ulaştığı Fikret Uğurlu, 'yaptığının insani bir görev olduğunu ve yerinde kim olursa onun bu hareketi yapacağını' belirtti. Uğurlu," Siverek Yenişehir Mahallesinden aldığımız bir vakıayı Siverek Devlet Hastanesine bırakıp istasyona dönerken yolun karşısına geçmeye çalışan engelli bir vatandaşı gördüm. Ambulansı sağa park ederek arkadaşlarımdan izin alarak vatandaşa yardımcı olmaya çalıştım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.