Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Annesini döven babasını uzun namlulu silahla vurdu

18.05.2018 - 14:30, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Annesini döven babasını uzun namlulu silahla vurdu

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde 18 yaşındaki genç, annesini döven mahalle muhtarı babasını uzun namlulu silahla öldürdü.
Olay Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Kızlar kırsal mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre Mahalle Muhtarı 44 yaşındaki Burhan B. ile eşi İslim B. bilinmeyen bir nedenle tartıştı. İddiaya göre, kısa sürede büyüyen tartışma sonrası Burhan B. eşini dövmeye başladı. O sırada evde bulunan 18 yaşındaki Müslüm B., yatağın altındaki ruhsatsız uzun namlulu silahı çıkararak babasına ateş açtı. Göğsünden ve karnından vurulan muhtar olay yerinde hayatını kaybetti. Kırsal mahalleye giden jandarma ekipleri Müslüm B.’yi gözaltına alırken ceset ise yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. İşlemleri tamamlanan cenazenin kırsal mahalleye götürülerek defnedildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.    
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde 18 yaşındaki genç, annesini döven mahalle muhtarı babasını uzun namlulu silahla öldürdü.

Olay Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı Kızlar kırsal mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre Mahalle Muhtarı 44 yaşındaki Burhan B. ile eşi İslim B. bilinmeyen bir nedenle tartıştı. İddiaya göre, kısa sürede büyüyen tartışma sonrası Burhan B. eşini dövmeye başladı. O sırada evde bulunan 18 yaşındaki Müslüm B., yatağın altındaki ruhsatsız uzun namlulu silahı çıkararak babasına ateş açtı. Göğsünden ve karnından vurulan muhtar olay yerinde hayatını kaybetti. Kırsal mahalleye giden jandarma ekipleri Müslüm B.’yi gözaltına alırken ceset ise yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. İşlemleri tamamlanan cenazenin kırsal mahalleye götürülerek defnedildiği belirtildi.


Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.