Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BIGEYR BIVİN’E KÜLTÜR VE SANAT ÖDÜLÜ

31.12.2018 - 10:44, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

BIGEYR BIVİN’E KÜLTÜR VE SANAT ÖDÜLÜ

TRT Kurdi kanalının renkli programlarından olan BIGEYR BIVİN’in sunucusu Faysal Sonakalan’a kültür ve sanat ödülü verildi.
TRT Kurdi kanalının renkli programlarından olan BIGEYR BIVİN’in sunucusu Faysal Sonakalan’a kültür ve sanat ödülü verildi.  Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (TAVZ-DER) tarafından bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Başarı Ödülü programı Bingöl Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlendi. Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Milli Savunma Bakanlığı Müşaviri Ziya Sözen, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. 8 dalda başarı ödüllerinin verildiği gecede, TRT Kurdi’nin sevilen programı BIGEYR BIVİN’in sunucusu Faysal Sonakalan’a kültür ve sanat dalında ödül verildi. Türkiye’nin çeşitli yörelerinden çekilen programlardan kesitlerin yayınlandığı bir sinevizyon gösterisinin ardından ödülünü Belediye Başkanı Yücel Barakazinin elinden alan Faysal Sonakalan, programda emeği geçenlere teşekkür ederken Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, “Zazaca’nın gelişimi için sürekli mücadele eden biri olarak bu ödülü benim vermem beni ayrıca çok mutlu etti. Faysal kardeşimi başarısından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca TRT Kurdi ailesine bölgemizin tanıtımına katkı sunduğu için müteşekkiriz” diye konuştu.  ZAZACA TİYATRO GÖSTERİMİ VE ZERVET İKRAMI YAPILDI Renkli geçen programın sonunda Payiz adlı Zazaca tiyatro oyunu sahnelenirken gecenin sonunda misafirlere yöresel yemek Zervet ikram edildi.
TRT Kurdi kanalının renkli programlarından olan BIGEYR BIVİN’in sunucusu Faysal Sonakalan’a kültür ve sanat ödülü verildi.

TRT Kurdi kanalının renkli programlarından olan BIGEYR BIVİN’in sunucusu Faysal Sonakalan’a kültür ve sanat ödülü verildi. 
Bingöl Tavz Kültür Sanat ve Kalkınma Derneği (TAVZ-DER) tarafından bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Başarı Ödülü programı Bingöl Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlendi.
Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Milli Savunma Bakanlığı Müşaviri Ziya Sözen, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
8 dalda başarı ödüllerinin verildiği gecede, TRT Kurdi’nin sevilen programı BIGEYR BIVİN’in sunucusu Faysal Sonakalan’a kültür ve sanat dalında ödül verildi.
Türkiye’nin çeşitli yörelerinden çekilen programlardan kesitlerin yayınlandığı bir sinevizyon gösterisinin ardından ödülünü Belediye Başkanı Yücel Barakazinin elinden alan Faysal Sonakalan, programda emeği geçenlere teşekkür ederken Belediye Başkanı Yücel Barakazi ise, “Zazaca’nın gelişimi için sürekli mücadele eden biri olarak bu ödülü benim vermem beni ayrıca çok mutlu etti. Faysal kardeşimi başarısından dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca TRT Kurdi ailesine bölgemizin tanıtımına katkı sunduğu için müteşekkiriz” diye konuştu. 


ZAZACA TİYATRO GÖSTERİMİ VE ZERVET İKRAMI YAPILDI


Renkli geçen programın sonunda Payiz adlı Zazaca tiyatro oyunu sahnelenirken gecenin sonunda misafirlere yöresel yemek Zervet ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.