Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başarılı Başkanla Devam

SİVEREK 08.12.2017 - 20:55, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başarılı Başkanla Devam

AK Parti Siverek İlçe Teşkilatının kongre tarihi belli oldu.
Uzun müddettir merakla beklenen AK Parti Siverek İlçe kongresi tarihi belli oldu. Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül twtter hesabından ‘Siverek ilçemizin kongresi 24.12.2017 pazar günü, Allah hayırlı uğurlu etsin’ twit atarak kongre tarihini kamuoyuna duyurdu. 24 Aralık’ta yapılacak İlçe kongresinde, tek aday tekrardan İlçe Başkanı İlhan Çelik’le devam edilecek. Yapılacak kongre ile üçüncü kez İlçe Başkanlığına seçilecek olan Çelik, ilçede girdiği tüm seçim çalışmalarında teşkilatıyla beraber büyük başarılara imza atarak, ilçede büyük değişimlere imza attı. Halk tarafından da sevilen ve halkla iç içe olan Çelik, ilçede yaşayan tüm vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya çalışan, AK Parti ilkelerini hayatına geçirmiş bir başkan olarak tanınıyor.
AK Parti Siverek İlçe Teşkilatının kongre tarihi belli oldu.

Uzun müddettir merakla beklenen AK Parti Siverek İlçe kongresi tarihi belli oldu. Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül twtter hesabından ‘Siverek ilçemizin kongresi 24.12.2017 pazar günü, Allah hayırlı uğurlu etsin’ twit atarak kongre tarihini kamuoyuna duyurdu.

24 Aralık’ta yapılacak İlçe kongresinde, tek aday tekrardan İlçe Başkanı İlhan Çelik’le devam edilecek. Yapılacak kongre ile üçüncü kez İlçe Başkanlığına seçilecek olan Çelik, ilçede girdiği tüm seçim çalışmalarında teşkilatıyla beraber büyük başarılara imza atarak, ilçede büyük değişimlere imza attı.

Halk tarafından da sevilen ve halkla iç içe olan Çelik, ilçede yaşayan tüm vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya çalışan, AK Parti ilkelerini hayatına geçirmiş bir başkan olarak tanınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.