Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başhekimden korona virüs uyarısı: ‘rehavete kapılmayalım’

28.12.2020 - 11:52, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başhekimden korona virüs uyarısı: ‘rehavete kapılmayalım’

Haber: Mevlüt Bayraktar-Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Gökçe’den korona virüs uyarısı ,’ rehavete kapılmayalım’
VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Gökçe’den korona virüs uyarısı ,’ rehavete kapılmayalım’ Son zamanlarda hükümet tarafından alınan tedbirler neticesinde korona virüs vakalarında azalma yaşandığını ve Hayat Eve Sığar haritaların kırmızıdan yeşile dönüştüğüne dikkat çeken Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Kubilay Gökçe, ‘ Tüm bu olumlu gidişata rağmen kimsenin rehavet kapılmamasını ve tedbirleri elden bırakmaması’ uyarısında bulundu. 10 gündür vakalarda azalma yaşanıyor Siverek’te son 10 gündür vakalarda azalma yaşandığını belirten Başhekim Gökçe,” geçen aya göre vaka sayılarından oldukça azalma yaşandığını görüyoruz, bunu olumlu bir gelişme olarak görüyoruz. Halkımızın duyarlılığı, kurallara uyması ve sağlık ekiplerimizin özverili çalışması sonucu güzel bir azalma yakaladık.” HES Haritasının yeşile dönüşmesi kimseyi rehavete kaptırmasın Vaka sayılarının azalması sonucu Hayat Eve Sığar haritasının kırmızıdan yeşile dönüştüğünü dikkat çeken Gökçe,” Burda en önemli nokta bu HES haritasına aldanıp, harita yeşile döndü artık korona riski yok, ilçemizde azaldı, bitti diyerek rehavete kapılmamak lazım, maske, sosyal mesafe ve hijyene çok dikkat etmek gerekiyor. Dedi Sokağa çıkma kısıtlamaları vakaların azalmasına neden oldu Sokağa çıkma kısıtlamalarının vakaların azalmasına neden olduğunu belirten Başhekim Mehmet Kubilay Gökçe,” En son alınan gece saat 21.00’den sonra ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamaları ciddi manada vaka sayılarımızı azalttı. Pandemi acil başvurularında ciddi manada azalma yaşandı. Bu gibi tedbirlerle devam edersek inşallah kısa sürede, bunun ötesinden geleceğimize inanıyorum.” Bu olumlu gelişmenin devamı bizlerin elinde Gökçe, bu olumlu gelişmenin devamının bizlerin elinde olduğuna dikkat çekerek,” Bunun devamlılığını sağlamak yine bizlerin elinde, yani halkımızın ve sağlık çalışanlarının elinde. Sağlık çalışanları olarak, sahada biz bunu fazlasıyla yerine getiriyoruz, halkımızdan da aynı şekilde, maske, mesafe ve dikkat kurallarına dikkat etmelerini rica ediyoruz” diye konuştu.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Gökçe’den korona virüs uyarısı ,’ rehavete kapılmayalım’

VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Gökçe’den korona virüs uyarısı ,’ rehavete kapılmayalım’

Son zamanlarda hükümet tarafından alınan tedbirler neticesinde korona virüs vakalarında azalma yaşandığını ve Hayat Eve Sığar haritaların kırmızıdan yeşile dönüştüğüne dikkat çeken Siverek Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Kubilay Gökçe, ‘ Tüm bu olumlu gidişata rağmen kimsenin rehavet kapılmamasını ve tedbirleri elden bırakmaması’ uyarısında bulundu.

10 gündür vakalarda azalma yaşanıyor

Siverek’te son 10 gündür vakalarda azalma yaşandığını belirten Başhekim Gökçe,” geçen aya göre vaka sayılarından oldukça azalma yaşandığını görüyoruz, bunu olumlu bir gelişme olarak görüyoruz. Halkımızın duyarlılığı, kurallara uyması ve sağlık ekiplerimizin özverili çalışması sonucu güzel bir azalma yakaladık.”

HES Haritasının yeşile dönüşmesi kimseyi rehavete kaptırmasın

Vaka sayılarının azalması sonucu Hayat Eve Sığar haritasının kırmızıdan yeşile dönüştüğünü dikkat çeken Gökçe,” Burda en önemli nokta bu HES haritasına aldanıp, harita yeşile döndü artık korona riski yok, ilçemizde azaldı, bitti diyerek rehavete kapılmamak lazım, maske, sosyal mesafe ve hijyene çok dikkat etmek gerekiyor. Dedi

Sokağa çıkma kısıtlamaları vakaların azalmasına neden oldu

Sokağa çıkma kısıtlamalarının vakaların azalmasına neden olduğunu belirten Başhekim Mehmet Kubilay Gökçe,” En son alınan gece saat 21.00’den sonra ve hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamaları ciddi manada vaka sayılarımızı azalttı. Pandemi acil başvurularında ciddi manada azalma yaşandı. Bu gibi tedbirlerle devam edersek inşallah kısa sürede, bunun ötesinden geleceğimize inanıyorum.”

Bu olumlu gelişmenin devamı bizlerin elinde

Gökçe, bu olumlu gelişmenin devamının bizlerin elinde olduğuna dikkat çekerek,” Bunun devamlılığını sağlamak yine bizlerin elinde, yani halkımızın ve sağlık çalışanlarının elinde. Sağlık çalışanları olarak, sahada biz bunu fazlasıyla yerine getiriyoruz, halkımızdan da aynı şekilde, maske, mesafe ve dikkat kurallarına dikkat etmelerini rica ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.