Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Aydın’dan 15 Temmuz Mesajı

SİVEREK 15.07.2019 - 16:11, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Aydın’dan 15 Temmuz Mesajı

Siverek Belediye Başkanı Şeymus Aydın, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Siverek Belediye Başkanı Şeymus Aydın, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Aydın mesajında,’ 15 Temmuz gecesi milletimiz, dış güçlere teslim olmuş, milletin iradesi üstünde başka iradelere boyun eğmiş alçak, hain ve katil güruhuna dur demiş ve gerekli dersi vermiştir” ifadelerini kulandı Başkan Şeyhmus Aydın mesajının devamında,” 15 Temmuz 2016 yılında, dış güçlerin maşası haline gelmiş Fethullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından milletin iradesi yok sayılarak, bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ülkede kardeş kanı akıtarak, hain amellerine ulaşacaklarını zan eden bu katillere karşı milletimiz etle tırnak olmuş, tanklara, uçaklara ve mermilere karşı vatan savunmasında canlarını siper ederek hainlere hadlerini bildirmiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ellerine şanlı bayrağımızı alıp meydanlara koşan ve darbecilere gerekli dersi veren aziz milletimize şükranlarımı iletiyor, vatan uğrunda şehit olan kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi
Siverek Belediye Başkanı Şeymus Aydın, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Siverek Belediye Başkanı Şeymus Aydın, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Aydın mesajında,’ 15 Temmuz gecesi milletimiz, dış güçlere teslim olmuş, milletin iradesi üstünde başka iradelere boyun eğmiş alçak, hain ve katil güruhuna dur demiş ve gerekli dersi vermiştir” ifadelerini kulandı

Başkan Şeyhmus Aydın mesajının devamında,” 15 Temmuz 2016 yılında, dış güçlerin maşası haline gelmiş Fethullahçı Terör Örgütü mensupları tarafından milletin iradesi yok sayılarak, bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ülkede kardeş kanı akıtarak, hain amellerine ulaşacaklarını zan eden bu katillere karşı milletimiz etle tırnak olmuş, tanklara, uçaklara ve mermilere karşı vatan savunmasında canlarını siper ederek hainlere hadlerini bildirmiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ellerine şanlı bayrağımızı alıp meydanlara koşan ve darbecilere gerekli dersi veren aziz milletimize şükranlarımı iletiyor, vatan uğrunda şehit olan kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.