Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Aydın’dan Mevlid Kandili Mesajı

SİVEREK 08.11.2019 - 15:17, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Aydın’dan Mevlid Kandili Mesajı

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Aydın yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Allah’ü Teala Enbiya Süresi 107. Ayetinde Peygamber efendimize (S.A.V) hitaben ‘Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik’ buyuruyor. Bu gece; iyiliğin, güzelliğin, adaletin ve yüce ahlakın eşsiz timsali olan HZ Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü hep birlikte kutlayacak, Peygamber Efendimize Salat ve Selam getireceğiz. Bu gece yapacağımız dua ve ibadetlerin kabul olmasını, mübarek Kandilin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında ümmet ve kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine, rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandili’ ni kutluyorum”
Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Aydın yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Allah’ü Teala Enbiya Süresi 107. Ayetinde Peygamber efendimize (S.A.V) hitaben ‘Biz seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdik’ buyuruyor. Bu gece; iyiliğin, güzelliğin, adaletin ve yüce ahlakın eşsiz timsali olan HZ Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin yıl dönümü hep birlikte kutlayacak, Peygamber Efendimize Salat ve Selam getireceğiz.

Bu gece yapacağımız dua ve ibadetlerin kabul olmasını, mübarek Kandilin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, insanlığın içine düştüğü sıkıntıların aşılmasında ümmet ve kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine, rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandili’ ni kutluyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.