Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Ayşe Çakmak karla mücadele çalışmalarını inceledi

SİVEREK 19.01.2022 - 19:20, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Ayşe Çakmak karla mücadele çalışmalarını inceledi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ekiplerce yürütülen karla mücadele çalışmalarını alanda inceleyerek bilgi aldı.
Sabah saatlerinde alanda yürütülen karla mücadele çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının aç kalmaması için yürütülen çalışmalara katılan Başkan Ayşe Çakmak, ekiplerce belirlenen bölgelere yem bıraktı. Kent merkezinde esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Çakmak, gelen taleplerin karşılanması talimatı verdi. Kent genelinde çalışma yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Son dönemlerin en yoğun kar yağışı ile karşılaştık ancak biz tüm önlemlerimizi aldık. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışma yürütüyor. Kent genelindeki ana arterler başta olmak üzere ara yollar, kar küreme araçlarıyla temizlenerek tuzlandı. Şu an için kent merkezimiz de herhangi bir olumsuzluk yok.” dedi. “Evsiz ve sokakta kalan vatandaşlarımızı unutmadık” Kar yağışının başlamasıyla evsizleri de unutmadıklarını dile getiren Çakmak, “Dondurucu soğuklarda dışarıda kalan evsiz ve kimsesiz vatandaşlarımızı da unutmadık. İlgili birim müdürümüze bu konuda çalışma yapılması ve ivedi olarak konaklamalarını sağlamaları konusunda talimat verdik. Ayrıca hemşerilerimizin de bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyoruz. Bu durumda olanları ivedi olarak bizlere bildirmelerini bekliyoruz.” diye konuştu.   “Sokak hayvanlarının yemlenmesi sürüyor” Sokak hayvanlarına yönelik çalışmaların arttırıldığını aktaran Çakmak, şunları söyledi: “Sokak hayvanlarının yem bulmakta güçlük yaşadığı günleri yaşıyoruz. Özellikle soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımızı arttırdık. Ekiplerimiz şu an kentimizin dört bir yanında sokak hayvanları için yem bırakıyor. Bu noktada mesai mefhumu gözetmeden çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ekiplerce yürütülen karla mücadele çalışmalarını alanda inceleyerek bilgi aldı.

Sabah saatlerinde alanda yürütülen karla mücadele çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının aç kalmaması için yürütülen çalışmalara katılan Başkan Ayşe Çakmak, ekiplerce belirlenen bölgelere yem bıraktı.

Kent merkezinde esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Çakmak, gelen taleplerin karşılanması talimatı verdi.

Kent genelinde çalışma yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Son dönemlerin en yoğun kar yağışı ile karşılaştık ancak biz tüm önlemlerimizi aldık. Ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışma yürütüyor. Kent genelindeki ana arterler başta olmak üzere ara yollar, kar küreme araçlarıyla temizlenerek tuzlandı. Şu an için kent merkezimiz de herhangi bir olumsuzluk yok.” dedi.

“Evsiz ve sokakta kalan vatandaşlarımızı unutmadık”

Kar yağışının başlamasıyla evsizleri de unutmadıklarını dile getiren Çakmak, “Dondurucu soğuklarda dışarıda kalan evsiz ve kimsesiz vatandaşlarımızı da unutmadık. İlgili birim müdürümüze bu konuda çalışma yapılması ve ivedi olarak konaklamalarını sağlamaları konusunda talimat verdik. Ayrıca hemşerilerimizin de bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyoruz. Bu durumda olanları ivedi olarak bizlere bildirmelerini bekliyoruz.” diye konuştu.

 

“Sokak hayvanlarının yemlenmesi sürüyor”

Sokak hayvanlarına yönelik çalışmaların arttırıldığını aktaran Çakmak, şunları söyledi: “Sokak hayvanlarının yem bulmakta güçlük yaşadığı günleri yaşıyoruz. Özellikle soğuk kış aylarında yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımızı arttırdık. Ekiplerimiz şu an kentimizin dört bir yanında sokak hayvanları için yem bırakıyor. Bu noktada mesai mefhumu gözetmeden çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.