Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Çakmak’tan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajı

SİVEREK 10.12.2020 - 12:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Çakmak’tan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İnsan haklarının doğuştan gelen, vazgeçilemeyen ve kısıtlama kabul etmeyen haklar bütünü olduğunu belirten Başkan Ayşe Çakmak, “Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim, insanın yaratılmışlar arasında en şerefli ve üstün olarak yaratıldığını beyan eder. Bu yönüyle bakıldığında insan hakları, tüm insanların yaratılıştan itibaren sahip olduğu ve korunması gereken evrensel değerlerdir ve bu değerler insanlığın ortak paydasıdır.” dedi. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu ilke edindiklerini dile getiren Çakmak, “Bu anlamda AK Parti olarak ülkemizdeki standartları mevcut seviyelerin de üstüne çıkarma hedefleri doğrultusunda, demokrasimizi daha ileri standartlara kavuşturmaktır. Devletimiz, tüm vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerden eşit şekilde yararlanabilmesi için önemli reformları hayata geçirmiştir.” dedi. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin yaşanan ağır insani dramların ardından kabul edildiğini ifade eden Çakmak, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününün tüm dünyaya barış, adalet ve özgürlük getirmesini temenni etti.
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İnsan haklarının doğuştan gelen, vazgeçilemeyen ve kısıtlama kabul etmeyen haklar bütünü olduğunu belirten Başkan Ayşe Çakmak, “Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim, insanın yaratılmışlar arasında en şerefli ve üstün olarak yaratıldığını beyan eder. Bu yönüyle bakıldığında insan hakları, tüm insanların yaratılıştan itibaren sahip olduğu ve korunması gereken evrensel değerlerdir ve bu değerler insanlığın ortak paydasıdır.” dedi.

‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu ilke edindiklerini dile getiren Çakmak, “Bu anlamda AK Parti olarak ülkemizdeki standartları mevcut seviyelerin de üstüne çıkarma hedefleri doğrultusunda, demokrasimizi daha ileri standartlara kavuşturmaktır. Devletimiz, tüm vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerden eşit şekilde yararlanabilmesi için önemli reformları hayata geçirmiştir.” dedi.

İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin yaşanan ağır insani dramların ardından kabul edildiğini ifade eden Çakmak, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününün tüm dünyaya barış, adalet ve özgürlük getirmesini temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.