Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Şeyhmus Aydın'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

19.05.2019 - 16:39, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Şeyhmus Aydın'dan 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın 19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın 19 Mayıs  Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı. 19 Mayıs 1919 tarihinin milli mücadelenin temellerinin atıldığı bir tarih olduğuna dikkat çeken Aydın,"  19 Mayıs Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a ayak basmasıyla birlikte Türk Milletinin yeniden şahlandığı, birlik ve beraberliğini perçinleştirdiği bir tarih olmuştur. Büyük sıkıntılar içinde işgalci devletlere karşı yüz binlerce şehit verilerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak,en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur. ‪Bu temenni ve dileklerle, Milli mücadelemizin temellerinin atıldığı Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsun." dedi
Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın 19 Mayıs Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın 19 Mayıs  Atatürk`ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Nedeniyle bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs 1919 tarihinin milli mücadelenin temellerinin atıldığı bir tarih olduğuna dikkat çeken Aydın,"  19 Mayıs Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a ayak basmasıyla birlikte Türk Milletinin yeniden şahlandığı, birlik ve beraberliğini perçinleştirdiği bir tarih olmuştur.

Büyük sıkıntılar içinde işgalci devletlere karşı yüz binlerce şehit verilerek kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak,en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur.

‪Bu temenni ve dileklerle, Milli mücadelemizin temellerinin atıldığı Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsun." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.