Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

BAŞKAN TÜYSÜZ’DEN KANDİL MESAJI

18.02.2021 - 11:15, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

BAŞKAN TÜYSÜZ’DEN KANDİL MESAJI

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet TÜYSÜZ, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Ahmet TÜYSÜZ yayımladığı mesajında şunlara yer verdi: “Bazı zamanlar vardır ki bizler için çok özel ve kutsaldır. Bazı zamanlar da ise bu özel ve anlamlı günlere çok daha ihtiyaç duyarız. Zira sıkıntılar birikmiş ise, üzüntüler, kederler üst üste gelmiş ise sığınacak bir liman, açılacak bir çift eldir bu zamanlar. İçerisinde bulunduğumuz bu özel ve anlamlı gün de bizler için bir fırsattır. Bu fırsattan istifade ederek; yaşadığımız bu zorlu günlerin bir an evvel geride kalması için dua etmeli, daha güzel, daha anlayış dolu, daha sevgi dolu nice zamanları birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yaşamayı umut ederek niyazda bulunmalıyız.   Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle aramızdan ayrılan, tüm değerlerimize, tüm yakınlarımıza Allah’tan rahmet, tedavisi devam eden tüm hastalarımıza şifalar diliyorum. Yakın zamanda içimize bir kor gibi düşen Gara şehitlerimize rahmet, ailelerine sabırlar niyaz ediyorum” dedi.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet TÜYSÜZ, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Ahmet TÜYSÜZ yayımladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Bazı zamanlar vardır ki bizler için çok özel ve kutsaldır. Bazı zamanlar da ise bu özel ve anlamlı günlere çok daha ihtiyaç duyarız. Zira sıkıntılar birikmiş ise, üzüntüler, kederler üst üste gelmiş ise sığınacak bir liman, açılacak bir çift eldir bu zamanlar. İçerisinde bulunduğumuz bu özel ve anlamlı gün de bizler için bir fırsattır. Bu fırsattan istifade ederek; yaşadığımız bu zorlu günlerin bir an evvel geride kalması için dua etmeli, daha güzel, daha anlayış dolu, daha sevgi dolu nice zamanları birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yaşamayı umut ederek niyazda bulunmalıyız.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle aramızdan ayrılan, tüm değerlerimize, tüm yakınlarımıza Allah’tan rahmet, tedavisi devam eden tüm hastalarımıza şifalar diliyorum. Yakın zamanda içimize bir kor gibi düşen Gara şehitlerimize rahmet, ailelerine sabırlar niyaz ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.