Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Yardımcısı Karavar Sahaya İndi

21.04.2019 - 19:04, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Yardımcısı Karavar Sahaya İndi

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, sorumluluğu altında bulunan müdürlüklerin çalışmalarını yerinde incelemeye başladı.
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, sorumluluğu altında bulunan müdürlüklerin çalışmalarını yerinde incelemeye başladı. Siverek Belediye Başkanlığı görevine getirilen Cumali Karavar, kendisine bağlanan müdürlüklerin çalışmalarını yakından takip etmeye başladı. Karavar çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Özel Dicle Koleji yol talebi üzerine çalışma yapılacak alanı inceleyen Başkan yardımcısı, daha sonra SUSKİ yetkilileriyle bir toplantı düzenleyerek vatandaşlara  en iyi hizmetin yapılması için görüş alışverişinde bulundu. Tarihi evler incelendi Yıllardır bakımsızlıktan dolayı yok olmayla yüz yüze olan, madde bağımlıların merkezi haline gelmiş Siverek'in tarihi evlerini gezen Karavar, Tarihi evleri restore etmek ve ilçeye tekrardan kazandırmak için incelemelerde bulundu. Karavar çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada," Vatandaşlarımız tarafından bize verilen bu yetki ve görevleri, vatandaşlarımızın istedikleri şekilde kullanmak için, zaman kaybetmeksizin sahaya indik. Yapacağımız çok çalışma var ve inşallah halkımızın istediği, yıllarca umut ettiği hizmetler bu yönetim döneminde gerçekleşecektir. Halkımızın bize olan güvenini sarsmayacağız" dedi
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, sorumluluğu altında bulunan müdürlüklerin çalışmalarını yerinde incelemeye başladı.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, sorumluluğu altında bulunan müdürlüklerin çalışmalarını yerinde incelemeye başladı.

Siverek Belediye Başkanlığı görevine getirilen Cumali Karavar, kendisine bağlanan müdürlüklerin çalışmalarını yakından takip etmeye başladı. Karavar çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Özel Dicle Koleji yol talebi üzerine çalışma yapılacak alanı inceleyen Başkan yardımcısı, daha sonra SUSKİ yetkilileriyle bir toplantı düzenleyerek vatandaşlara  en iyi hizmetin yapılması için görüş alışverişinde bulundu.

Tarihi evler incelendi

Yıllardır bakımsızlıktan dolayı yok olmayla yüz yüze olan, madde bağımlıların merkezi haline gelmiş Siverek'in tarihi evlerini gezen Karavar, Tarihi evleri restore etmek ve ilçeye tekrardan kazandırmak için incelemelerde bulundu.

Karavar çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada," Vatandaşlarımız tarafından bize verilen bu yetki ve görevleri, vatandaşlarımızın istedikleri şekilde kullanmak için, zaman kaybetmeksizin sahaya indik. Yapacağımız çok çalışma var ve inşallah halkımızın istediği, yıllarca umut ettiği hizmetler bu yönetim döneminde gerçekleşecektir. Halkımızın bize olan güvenini sarsmayacağız" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.