Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bu bayramda çocuklar büyüklere oyuncak hediye etti

12.08.2019 - 12:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bu bayramda çocuklar büyüklere oyuncak hediye etti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde farkındalık oluşturmak amacıyla bir dernek tarafından organize edilen programda çocuklar büyüklere bayramlık oyuncak hediye etti.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde farkındalık oluşturmak amacıyla bir dernek tarafından organize edilen programda çocuklar büyüklere bayramlık oyuncak hediye etti. İlçenin Ağaçhan parkında gerçekleştirilen programın sponsorluğunu, çeşitli nedenlerle Siverek’ten uzak yaşayan ve sosyal medyada grup kurarak, ilçede ki birçok sorun ve şikâyetleri dile getirip çözüm bulmaya çalışan gurbetteki Siverekliler grubu yaptı.  Siverek Belediyesi tarafından da desteklenen ve (EMFADERE) Empati Toplumsal Duyarlılık ve farkındalık Derneği tarafından organize edilen programla, ilçedeki özel eğitim öğrencileri büyüklere oyuncak hediyeler dağıttı. Farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan programda özel eğitim gören öğrenciler sıraya giren büyüklere ellerindeki oyuncakları hediye ederek, bayramlarını kutladı. Büyüklere oyuncak dağıtan çocuklar, program sonunda kendilerine de oyuncak almayı ihmal etmedi. Bu bayramda bir farkındalık oluşturmak istediklerini dile getiren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, ‘çocuklardan hediye oyuncak almak son derece kendisini duygulandırdığını ve mutlu ettiğini’ dile getirdi. Karavar,” Siverek’te Empati, farkındalık çadırını kurmuş bulunmaktayız, engelli çocuklarımız, yetim ve öksüz çocuklarımız bu bayramda unutulmadı ve böyle güzel bir program yapıldı. Gurbetteki Siverekliler ile Empati Derneğinin yaptığı bu çalışmadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Siverek Belediyesi olarak ta bu güzel çalışmaya ortak olduk, çok güzel bir çalışma. Bu özel çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz, onların mutluluğuna ortak olduk. Bu bayram biz bu çocuklarımızdan hediye aldık ve çok mutlu olduk. Bu mutluluğu bize yaşatan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi Empati Toplumsal Duyarlılık ve farkındalık Derneği kurucusu Taha Eyüp Siyahan,”Bu bayramda bir değişiklik yapalım dedik ve böyle bir program gerçekleştirdik. Burada hem çocuklara oyuncak dağıttık ve hem de özel çocuklarımız büyüklere oyuncak dağıttı. Çalışmada desteklerini bizden esirgemeyen Siverek Belediyesi ile Başkan yardımcısı Cumali Karavar beye ve bu programın sponsorluğunu gerçekleştiren gurbetteki Sivereklilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde farkındalık oluşturmak amacıyla bir dernek tarafından organize edilen programda çocuklar büyüklere bayramlık oyuncak hediye etti.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde farkındalık oluşturmak amacıyla bir dernek tarafından organize edilen programda çocuklar büyüklere bayramlık oyuncak hediye etti.

İlçenin Ağaçhan parkında gerçekleştirilen programın sponsorluğunu, çeşitli nedenlerle Siverek’ten uzak yaşayan ve sosyal medyada grup kurarak, ilçede ki birçok sorun ve şikâyetleri dile getirip çözüm bulmaya çalışan gurbetteki Siverekliler grubu yaptı.  Siverek Belediyesi tarafından da desteklenen ve (EMFADERE) Empati Toplumsal Duyarlılık ve farkındalık Derneği tarafından organize edilen programla, ilçedeki özel eğitim öğrencileri büyüklere oyuncak hediyeler dağıttı.

Farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan programda özel eğitim gören öğrenciler sıraya giren büyüklere ellerindeki oyuncakları hediye ederek, bayramlarını kutladı. Büyüklere oyuncak dağıtan çocuklar, program sonunda kendilerine de oyuncak almayı ihmal etmedi.

Bu bayramda bir farkındalık oluşturmak istediklerini dile getiren Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, ‘çocuklardan hediye oyuncak almak son derece kendisini duygulandırdığını ve mutlu ettiğini’ dile getirdi. Karavar,” Siverek’te Empati, farkındalık çadırını kurmuş bulunmaktayız, engelli çocuklarımız, yetim ve öksüz çocuklarımız bu bayramda unutulmadı ve böyle güzel bir program yapıldı. Gurbetteki Siverekliler ile Empati Derneğinin yaptığı bu çalışmadan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Siverek Belediyesi olarak ta bu güzel çalışmaya ortak olduk, çok güzel bir çalışma. Bu özel çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz, onların mutluluğuna ortak olduk. Bu bayram biz bu çocuklarımızdan hediye aldık ve çok mutlu olduk. Bu mutluluğu bize yaşatan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi

Empati Toplumsal Duyarlılık ve farkındalık Derneği kurucusu Taha Eyüp Siyahan,”Bu bayramda bir değişiklik yapalım dedik ve böyle bir program gerçekleştirdik. Burada hem çocuklara oyuncak dağıttık ve hem de özel çocuklarımız büyüklere oyuncak dağıttı. Çalışmada desteklerini bizden esirgemeyen Siverek Belediyesi ile Başkan yardımcısı Cumali Karavar beye ve bu programın sponsorluğunu gerçekleştiren gurbetteki Sivereklilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.