Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bucak’tan kuraklık uyarısı

26.04.2021 - 21:14, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bucak’tan kuraklık uyarısı

Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak bölgede bir kuraklığın yaşadığını belirterek, çiftçinin desteklenmesi gerektiğini belirtti.
Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak bölgede yaşığların yeterince yağmaması nedeniyle bir kuraklığın yaşandığına dikkat çekerek, çiftçinin desteklenmesi gerektiğini belirtti. Bucak sosyal medya hesabından yazılı olarak paylaştığı açıklamasında şunlara yer verdi. "Güneydoğu anadolu bölgemiz tarımsal kuraklık yaşıyor. Çiftçi ve üreticilerin bir nebze derdine derman olmak için. Bölgemizde başlatılan basınçlı sulama sistemleri. Hibe programına öncelik verilmelidir.    Çifçiler kuraklık tehdidini bir nebze ortadan kaldırmak için. Sulama sistemlerine yoğunlaşmıştır. İmkanı olanlar yeni yatırımlar yapmaktadır. Buda finans zorluklarını gündeme getirmektedir. Konu bu yönden önemlidir    Biran önce hibe programını ikinci ürününe yetiştirmek lazımdır. Hibe progranı geciktirilmemelidir.     Bu yıl ikinci ürünler ekilişleri. Bölgelere göre. Kuraklıktan dolayı Mayıs ayı ortalarında başlayaçak Haziran ayı içinde bitecektir. Hibe programı yönetici kadroları. Buna dikkat etmelidir. Aksi halde hibe programı istenen hedef ve başarıya ulaşamayacaktır       Buda yetmez Güney doğuanadolu bölgesini bu sıkıntılardan kurtaracak. Tek çare GAP projesini bir an önce bitirmek için girişimlere hız vermektir. Gap yanlız bölgenin değil ülkenin meselesidir.      Siverek Ziraat Odası olarak görüş ve önerilerimiz budur. Yetkili makamların bu görüşlerimizi dikkate almalarını temenni ediyorum      ÇİFÇİ ÜRETECE ÜLKE KAZANACAK      AHMET ERSİN BUCAK SİVEREK ZİRAAT ODASI
Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak bölgede bir kuraklığın yaşadığını belirterek, çiftçinin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Siverek Ziraat Odası Başkanı Ahmet Ersin Bucak bölgede yaşığların yeterince yağmaması nedeniyle bir kuraklığın yaşandığına dikkat çekerek, çiftçinin desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Bucak sosyal medya hesabından yazılı olarak paylaştığı açıklamasında şunlara yer verdi. "Güneydoğu anadolu bölgemiz tarımsal kuraklık yaşıyor. Çiftçi ve üreticilerin bir nebze derdine derman olmak için. Bölgemizde başlatılan basınçlı sulama sistemleri. Hibe programına öncelik verilmelidir.

   Çifçiler kuraklık tehdidini bir nebze ortadan kaldırmak için. Sulama sistemlerine yoğunlaşmıştır. İmkanı olanlar yeni yatırımlar yapmaktadır. Buda finans zorluklarını gündeme getirmektedir. Konu bu yönden önemlidir
   Biran önce hibe programını ikinci ürününe yetiştirmek lazımdır. Hibe progranı geciktirilmemelidir.
    Bu yıl ikinci ürünler ekilişleri. Bölgelere göre. Kuraklıktan dolayı Mayıs ayı ortalarında başlayaçak Haziran ayı içinde bitecektir. Hibe programı yönetici kadroları. Buna dikkat etmelidir. Aksi halde hibe programı istenen hedef ve başarıya ulaşamayacaktır
      Buda yetmez Güney doğuanadolu bölgesini bu sıkıntılardan kurtaracak. Tek çare GAP projesini bir an önce bitirmek için girişimlere hız vermektir. Gap yanlız bölgenin değil ülkenin meselesidir. 
    Siverek Ziraat Odası olarak görüş ve önerilerimiz budur. Yetkili makamların bu görüşlerimizi dikkate almalarını temenni ediyorum
     ÇİFÇİ ÜRETECE ÜLKE KAZANACAK 
    AHMET ERSİN BUCAK SİVEREK ZİRAAT ODASI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.