Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Büyükşehir Her Yerde

25.12.2017 - 10:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Büyükşehir Her Yerde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale ilçesinin Yenişehir Mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale ilçesinin Yenişehir Mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı.   13 ilçeye eşit bir şekilde hizmet götüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri deforme olan yolların bakımlarını sürdürüyor. Akçakale ilçesinde Yenişehir Mahallesi Nülifer, bey ve Işık sokakta sıcak asfalt serimini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçede deforme olan yolların bakımına devam ediyor. İlçenin Ahmet Bahçıvan Caddesinde deforme olan kilitli parkeler sökülerek caddede yenileme çalışması başlatıldı. Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Eyyübiye, Halfeti, Haliliye, Harran, Hilvan, Karaköprü, Suruç, Siverek ve Viranşehir’de planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.   AKÇAKALELİLER BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNDEN MEMNUN Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale’de yürütülen hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür eden Yenişehir Mahalle Muhtarı Ahmet Toygar, “Mahallemizde yürütülen çalışmalardan dolayı mutluyuz. Mahallemiz, asfalt ve çevre düzenlemesi ile modern bir görünüme kavuştu. Büyükşehir Belediyesinin mahallemizde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Yenişehir Mahalle sakinleri ise çalışmalardan memnun olduklarını söylediler.  
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale ilçesinin Yenişehir Mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale ilçesinin Yenişehir Mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışması tamamlandı.

 

13 ilçeye eşit bir şekilde hizmet götüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri deforme olan yolların bakımlarını sürdürüyor. Akçakale ilçesinde Yenişehir Mahallesi Nülifer, bey ve Işık sokakta sıcak asfalt serimini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçede deforme olan yolların bakımına devam ediyor. İlçenin Ahmet Bahçıvan Caddesinde deforme olan kilitli parkeler sökülerek caddede yenileme çalışması başlatıldı. Birecik, Bozova, Ceylanpınar, Eyyübiye, Halfeti, Haliliye, Harran, Hilvan, Karaköprü, Suruç, Siverek ve Viranşehir’de planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

 

AKÇAKALELİLER BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNDEN MEMNUN

Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale’de yürütülen hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür eden Yenişehir Mahalle Muhtarı Ahmet Toygar, “Mahallemizde yürütülen çalışmalardan dolayı mutluyuz. Mahallemiz, asfalt ve çevre düzenlemesi ile modern bir görünüme kavuştu. Büyükşehir Belediyesinin mahallemizde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yenişehir Mahalle sakinleri ise çalışmalardan memnun olduklarını söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.