Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Büyükşehir, Üniversite Öğrencileriyle İlkokul Öğrencilerini Buluşturdu

21.12.2017 - 11:19, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Büyükşehir, Üniversite Öğrencileriyle İlkokul Öğrencilerini Buluşturdu

Türkiye'nin en genç nüfusa sahip kentte gençlere yönelik sosyal ve eğitim çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu kez Üniversite öğrencileriyle kırsal mahalledeki ilk okul öğrencilerini buluşturdu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf eğitimi bölümü örgencileriyle birlikte Şanlıurfa merkeze bağlı Mirdesi Mahallesi İlkokulu öğrencileriyle buluşarak çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve beraberindeki Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf eğitimi bölümü örgencileriyle birlikte ilkokul öğrencilerine beraberinde getirdikleri oyuncak, kitaplar, çanta, kırtasiye malzemesi, eletirlikli sobaları öğrenci  ve okul idaresine teslim ettiler. Öğrencilerle müzikli ve çeşitli oyunların olduğu etkinliklerle eğlenen üniversite öğrencileri, keyifli bir gün geçirdiklerini belirttiler. Toplumun her branşa ihtiyacı olduğunu ve her uzmanlık alanının temelinde topluma hizmet etmek olduğunu belirten Özçınar; "En güzel yıllar çocukluk ve gençlik yıllarıdır. İyi bir eğitim alarak geleceğe yönelik bakış açımızı netleştirmeliyiz. Başarının sırrı çok çalışmaktan geçer. Ülkemiz, ailemiz ve ortak miraslarımız için çok çalışmalıyız" şeklinde konuştu.
Türkiye'nin en genç nüfusa sahip kentte gençlere yönelik sosyal ve eğitim çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bu kez Üniversite öğrencileriyle kırsal mahalledeki ilk okul öğrencilerini buluşturdu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf eğitimi bölümü örgencileriyle birlikte Şanlıurfa merkeze bağlı Mirdesi Mahallesi İlkokulu öğrencileriyle buluşarak çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve beraberindeki Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf eğitimi bölümü örgencileriyle birlikte ilkokul öğrencilerine beraberinde getirdikleri oyuncak, kitaplar, çanta, kırtasiye malzemesi, eletirlikli sobaları öğrenci  ve okul idaresine teslim ettiler. Öğrencilerle müzikli ve çeşitli oyunların olduğu etkinliklerle eğlenen üniversite öğrencileri, keyifli bir gün geçirdiklerini belirttiler. Toplumun her branşa ihtiyacı olduğunu ve her uzmanlık alanının temelinde topluma hizmet etmek olduğunu belirten Özçınar; "En güzel yıllar çocukluk ve gençlik yıllarıdır. İyi bir eğitim alarak geleceğe yönelik bakış açımızı netleştirmeliyiz. Başarının sırrı çok çalışmaktan geçer. Ülkemiz, ailemiz ve ortak miraslarımız için çok çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.