Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CHP heyeti Şanlıurfa'ya geldi

17.03.2021 - 11:35, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

CHP heyeti Şanlıurfa'ya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) farklı illerden 20 milletvekilinin katılımıyla Şanlıurfa’ya geldi. CHP heyeti, kentte halkın ve esnafın sorunlarını dinleyecek.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 20 milletvekilinden oluşan heyetle Şanlıurfa’ya geldi. Heyet, Şanlıurfa’da 2 gün boyunca çeşitli temaslarda bulunacak ve sorunlara ilişkin rapor hazırlayacak.  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bursa Milletvekili ve PM Üyesi Orhan Sarıbal, Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Murat Emir, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Ankara Milletvekilleri Gamze Taşçıer ve Servet Ünsal  için karşılama töreni düzenlendi. Kaynak: Urfadeğişim
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) farklı illerden 20 milletvekilinin katılımıyla Şanlıurfa’ya geldi. CHP heyeti, kentte halkın ve esnafın sorunlarını dinleyecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 20 milletvekilinden oluşan heyetle Şanlıurfa’ya geldi. Heyet, Şanlıurfa’da 2 gün boyunca çeşitli temaslarda bulunacak ve sorunlara ilişkin rapor hazırlayacak.
 CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bursa Milletvekili ve PM Üyesi Orhan Sarıbal, Ankara Milletvekili ve PM Üyesi Murat Emir, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Ankara Milletvekilleri Gamze Taşçıer ve Servet Ünsal  için karşılama töreni düzenlendi.

Kaynak: Urfadeğişim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.