Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Çocuklar ellerinde bayrakla 15 Temmuz’u canlandırdı

SİVEREK 15.07.2019 - 17:40, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Çocuklar ellerinde bayrakla 15 Temmuz’u canlandırdı

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçük çocuklar ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla 15 Temmuz’u canlandırdı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçük çocuklar ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla 15 Temmuz’u canlandırdı.     Fettuhlacı terör örgütü tarafından hain darbe kalkışmasının 3’üncü yılı dolaysıyla ülke genelinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlenirken, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçük çocuklar ellerinde Türk bayraklarıyla sokaklarda, ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganıyla 15 Temmuz hain darbe girişimine tepki gösterdi.   15 Temmuz’da darbecilere karşı Türk bayraklarını alan ve şehit olanları canlandıran küçük çocuklar, sloganlar eşliğinde sokak sokak gezdi. Küçük çocukların o anı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçük çocuklar ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla 15 Temmuz’u canlandırdı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçük çocuklar ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla 15 Temmuz’u canlandırdı.  
  Fettuhlacı terör örgütü tarafından hain darbe kalkışmasının 3’üncü yılı dolaysıyla ülke genelinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlenirken, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçük çocuklar ellerinde Türk bayraklarıyla sokaklarda, ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganıyla 15 Temmuz hain darbe girişimine tepki gösterdi.
  15 Temmuz’da darbecilere karşı Türk bayraklarını alan ve şehit olanları canlandıran küçük çocuklar, sloganlar eşliğinde sokak sokak gezdi. Küçük çocukların o anı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.