Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Çukura düşen çocuğun yardımına üniversiteli genç yetişti, o anlar güvenlik kamerasında

SİVEREK 08.06.2021 - 15:58, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Çukura düşen çocuğun yardımına üniversiteli genç yetişti, o anlar güvenlik kamerasında

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kazı çukuruna düşen çocuğun yardımına üniversiteli genç yetişti, o anlar güvenlik kamerasında saniye saniye kaydedildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kazı çukuruna düşen çocuğun yardımına üniversiteli genç yetişti, o anlar güvenlik kamerasında saniye saniye kaydedildi. Olay ilçenin Dicle Mahallesinde meydana geldi. Alt yapı çalışmaları nedeniyle, bir elektrik şirketi tarafından açılan çukurdan geçmeye çalışan 2 çocuktan biri dengesini kaybederek yaklaşık bir metre derinlikteki çukura düştü. Çocuğun çukura düştüğünü fark eden Üniversite öğrencisi Taner Gün, çukura atlayarak yardımına koştu. Çevredekilerin yardımıyla düştüğü yerden çıkarılan çocuk, başından hafif yaralandı. O anlar saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde;  Kaldırımda oyun oynayarak gelen 2 çocuk, karşı tarafa geçmek için kazılan çukur üzerinde kurulan geçitten geçmeye çalışıyor. Çocuklardan biri, geçitten geçerken, diğeri dengesine kaybederek kafa üstü çukura düşüyor. Çocuğun düştüğünü fark eden Taner ve çevredekiler, çocuğun yardımına koşarak, düştüğü yerden çıkartarak, sakinleştiriyor. Görüntülerde olay yerine çocuğun annesi ve 112 Acil ekiplerinin çağrıldığı ve olay yerine geldikleri görülüyor. Olayla ilgili açıklamada bulunan BESYO 3. Sınıf öğrencisi Taner Gün,” Babamın marketinde çalışırken, bir çocuğun çukura düştüğünü gördüm. Bende insanlık görevim olarak yardımına koştum ve çocuğu çukurdan çıkardım. Ardından ailesine haber verdik, ailesi geldikten sonra 112 Acil servisi aradık. Kısa sürede 112 Acil ekipleri geldi ve çocuğa gerekli müdahaleler yaptı. Çok şükür çocuğun bir şeyi yoktu” dedi Yardıma koşanlardan Serdal Demiroğlu’da,” Bir baktık ki bir çocuk kazılan çukurun üzerinden geçmeye çalışırken düştü. İçine düştüğü gibi komşumuz Taner hemen çukura atlayarak, çocuğu çıkardı ve bende ona yardım ettim. Çocuğu sakinleştirdik, çok şükür önemli başından ufak bir kırık haricinde bir şeyi yoktu. Daha sonra ailesi ve ambulansa haber verdik, ambulans geldi gerekli tedavi yaptı” diye konuştu.
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kazı çukuruna düşen çocuğun yardımına üniversiteli genç yetişti, o anlar güvenlik kamerasında saniye saniye kaydedildi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kazı çukuruna düşen çocuğun yardımına üniversiteli genç yetişti, o anlar güvenlik kamerasında saniye saniye kaydedildi.

Olay ilçenin Dicle Mahallesinde meydana geldi. Alt yapı çalışmaları nedeniyle, bir elektrik şirketi tarafından açılan çukurdan geçmeye çalışan 2 çocuktan biri dengesini kaybederek yaklaşık bir metre derinlikteki çukura düştü. Çocuğun çukura düştüğünü fark eden Üniversite öğrencisi Taner Gün, çukura atlayarak yardımına koştu. Çevredekilerin yardımıyla düştüğü yerden çıkarılan çocuk, başından hafif yaralandı. O anlar saniye saniye bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde;  Kaldırımda oyun oynayarak gelen 2 çocuk, karşı tarafa geçmek için kazılan çukur üzerinde kurulan geçitten geçmeye çalışıyor. Çocuklardan biri, geçitten geçerken, diğeri dengesine kaybederek kafa üstü çukura düşüyor. Çocuğun düştüğünü fark eden Taner ve çevredekiler, çocuğun yardımına koşarak, düştüğü yerden çıkartarak, sakinleştiriyor. Görüntülerde olay yerine çocuğun annesi ve 112 Acil ekiplerinin çağrıldığı ve olay yerine geldikleri görülüyor.

Olayla ilgili açıklamada bulunan BESYO 3. Sınıf öğrencisi Taner Gün,” Babamın marketinde çalışırken, bir çocuğun çukura düştüğünü gördüm. Bende insanlık görevim olarak yardımına koştum ve çocuğu çukurdan çıkardım. Ardından ailesine haber verdik, ailesi geldikten sonra 112 Acil servisi aradık. Kısa sürede 112 Acil ekipleri geldi ve çocuğa gerekli müdahaleler yaptı. Çok şükür çocuğun bir şeyi yoktu” dedi

Yardıma koşanlardan Serdal Demiroğlu’da,” Bir baktık ki bir çocuk kazılan çukurun üzerinden geçmeye çalışırken düştü. İçine düştüğü gibi komşumuz Taner hemen çukura atlayarak, çocuğu çıkardı ve bende ona yardım ettim. Çocuğu sakinleştirdik, çok şükür önemli başından ufak bir kırık haricinde bir şeyi yoktu. Daha sonra ailesi ve ambulansa haber verdik, ambulans geldi gerekli tedavi yaptı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.