Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Cumali Karavar'dan Berat Kandili mesajı

19.04.2019 - 10:00, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Cumali Karavar'dan Berat Kandili mesajı

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar Berat kandili dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar Berat kandili dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Karavar mesajında," Bu akşam kurtulmak, temizlenmek anlamlarını taşıyan Berat gecesini Allah'ın izniyle ihya edeceğiz. Bu akşam ellerimizi rabbimize açıp bol bol bağışlanmayı, günahlardan arınmak için dua edeceğiz. Bu mübarek gecelerde insan kulluk bilicini ve hesap verme şuurunu eriyor, suç ve yanlışları anlayıp bir daha dönmemek üzere tövbe ediyor. Ümmet olarak bu gece başta ülkemizin birlik ve beraberliği , Müslümanların bu zor imtihanlardan sağ selamet çıkmaları ve dünyaya barışın gelmesi için hep beraber dua edip, Allah'tan günahlarımız için mağfiret dileyelim. Bu duygu ve düşüncelerle; Siverekli hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin Berat kandilini tebrik ediyor,  insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını diliyorum” dedi.
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar Berat kandili dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar Berat kandili dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Karavar mesajında," Bu akşam kurtulmak, temizlenmek anlamlarını taşıyan Berat gecesini Allah'ın izniyle ihya edeceğiz. Bu akşam ellerimizi rabbimize açıp bol bol bağışlanmayı, günahlardan arınmak için dua edeceğiz. Bu mübarek gecelerde insan kulluk bilicini ve hesap verme şuurunu eriyor, suç ve yanlışları anlayıp bir daha dönmemek üzere tövbe ediyor. Ümmet olarak bu gece başta ülkemizin birlik ve beraberliği , Müslümanların bu zor imtihanlardan sağ selamet çıkmaları ve dünyaya barışın gelmesi için hep beraber dua edip, Allah'tan günahlarımız için mağfiret dileyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle; Siverekli hemşerilerimin ve bütün İslam aleminin Berat kandilini tebrik ediyor,  insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.