Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'ya geliyor

24.05.2018 - 08:10, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’ya geliyor.
24 Haziran seçimleri öncesinde sahalara inecek olan Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, propaganda mitingleri kapsamında Şanlıurfa’ya da gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim miting program tarihlerinin belirlendiği, bu kapsamda da Şanlıurfa’ya 24 Haziran'a birkaç gün kala geleceği öğrenildi. Fakıbaba’da sahaya iniyor! Öte yandan AK Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da seçim çalışmalarına Cuma günü start vereceği öğrenildi. 26 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da AK Parti’nin Şanlıurfa Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısının 11 Nisan Kapalı Spor salonunda saat 11.00’da gerçekleşeceği bildirildi. MEDYAURFA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’ya geliyor.

24 Haziran seçimleri öncesinde sahalara inecek olan Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, propaganda mitingleri kapsamında Şanlıurfa’ya da gelecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim miting program tarihlerinin belirlendiği, bu kapsamda da Şanlıurfa’ya 24 Haziran'a birkaç gün kala geleceği öğrenildi.

Fakıbaba’da sahaya iniyor!

Öte yandan AK Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili adayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da seçim çalışmalarına Cuma günü start vereceği öğrenildi. 26 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da AK Parti’nin Şanlıurfa Milletvekili adaylarının tanıtım toplantısının 11 Nisan Kapalı Spor salonunda saat 11.00’da gerçekleşeceği bildirildi.

MEDYAURFA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.