Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Dayılarıyla girdi Nehre bir daha çıkmadı

SİVEREK 01.07.2018 - 00:21, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Dayılarıyla girdi Nehre bir daha çıkmadı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dayılarıyla birlikte Fırat Nehrine giren Umut Yılmaz (14) boğularak hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dayılarıyla birlikte Fırat Nehrine giren Umut Yılmaz (14) boğularak hayatını kaybetti. Olay Siverek ilçesine bağlı Nissibi köprüsü yakınlarında bulunan Recep Tayyip Erdoğan mesire alanı yakınlarında meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre Kâhta nüfusuna kayıtlı Umut Yılmaz, dayılarıyla birlikte serinlemek için Fırat Nehrine girdi. Bir süre sonra Umut Yılmaz’ın suda kaybolduğunu gören dayıları tüm çabalarına rağmen, Yılmaz’a ulaşamayınca olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri çağrıldı. Jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları da yetersiz kalınca Şanlıurfa’dan uzman dalgıçlar olay yerine gönderildi.  5 saat süren aramalar sonucunda 14 yaşında ki gencin cansız bedeni sudan çıkarıldı. Arama kurtarma esnasında olay yerinde umutla bekleyişlerini sürdüren Umut Yılmaz’ın yakınları, cansız bedenin Nehirden çıkarıldığını gördükleri anda yıkıldı, kadınlar ağıtlar yaktı. Olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonrasında Umut Yılmaz’ın cansız bedeni Siverek Devlet Hastanesine, buradan da otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa’ya gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dayılarıyla birlikte Fırat Nehrine giren Umut Yılmaz (14) boğularak hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dayılarıyla birlikte Fırat Nehrine giren Umut Yılmaz (14) boğularak hayatını kaybetti.

Olay Siverek ilçesine bağlı Nissibi köprüsü yakınlarında bulunan Recep Tayyip Erdoğan mesire alanı yakınlarında meydana geldi.  Edinilen bilgilere göre Kâhta nüfusuna kayıtlı Umut Yılmaz, dayılarıyla birlikte serinlemek için Fırat Nehrine girdi. Bir süre sonra Umut Yılmaz’ın suda kaybolduğunu gören dayıları tüm çabalarına rağmen, Yılmaz’a ulaşamayınca olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri çağrıldı. Jandarma ve sağlık ekiplerinin çalışmaları da yetersiz kalınca Şanlıurfa’dan uzman dalgıçlar olay yerine gönderildi.  5 saat süren aramalar sonucunda 14 yaşında ki gencin cansız bedeni sudan çıkarıldı.

Arama kurtarma esnasında olay yerinde umutla bekleyişlerini sürdüren Umut Yılmaz’ın yakınları, cansız bedenin Nehirden çıkarıldığını gördükleri anda yıkıldı, kadınlar ağıtlar yaktı.

Olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonrasında Umut Yılmaz’ın cansız bedeni Siverek Devlet Hastanesine, buradan da otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa’ya gönderildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.