Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Derbi Golsuz Sona Erdi

17.03.2018 - 20:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Derbi Golsuz Sona Erdi

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta gol sesi çıkmadı. İki takımın da önemli pozisyonlar bulduğu maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
Fenerbahçe ile Galatasaray Golsüz Berabere Kaldı 40 dakika önce Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta gol sesi çıkmadı. İki takımın da önemli pozisyonlar bulduğu maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.   Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadyumu'nda karşılaştı.   FERNANDO'DAN KRİTİK MÜDAHALE   Mücadelenin 12. dakikasında hızlı gelişen sarı-lacivertlilerin atağında Mehmet Ekici ara pasında topu Şener ile buluşturmak istedi fakat Fernando kritik bir müdahalede bulunarak meşin yuvarlağı tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.   GOMIS YAKIN MESADEDEN KAÇIRDI   15. dakikada Linnes'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Fransız yıldız Gomis, çapraz pozisyondan şutunu çekti fakat top kale direğinin hemen yanından auta gitti.   RODRIGUES'İN ŞUTU VOLKAN'DA KALDI   Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Rodrigues, Şener'den sıyrıldıktan sonra kaleyi gördü. Genç yıldız yerden sert vurdu ama Volkan bu pozisyonda kalesini gole kapattı.   MUSLERA KALESİNDE DEVLEŞTİ   Karşılaşmanın 40. dakikasında Galatasaraylı Maicon'un ayağından topu kaçan Soldado topuğuyla meşin yuvarlağı Mehmet Ekici ile buluşturdu. Mehmet sol ayağıyla çaprazdan sert şut çekti fakat Muslera kale direğinin dibine yatarak topun ağlarla buluşmasını engelledi.
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta gol sesi çıkmadı. İki takımın da önemli pozisyonlar bulduğu maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
Fenerbahçe ile Galatasaray Golsüz Berabere Kaldı 40 dakika önce
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçta gol sesi çıkmadı. İki takımın da önemli pozisyonlar bulduğu maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı.
 
Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadyumu'nda karşılaştı.
 
FERNANDO'DAN KRİTİK MÜDAHALE
 
Mücadelenin 12. dakikasında hızlı gelişen sarı-lacivertlilerin atağında Mehmet Ekici ara pasında topu Şener ile buluşturmak istedi fakat Fernando kritik bir müdahalede bulunarak meşin yuvarlağı tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.
 
GOMIS YAKIN MESADEDEN KAÇIRDI
 
15. dakikada Linnes'in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Fransız yıldız Gomis, çapraz pozisyondan şutunu çekti fakat top kale direğinin hemen yanından auta gitti.
 
RODRIGUES'İN ŞUTU VOLKAN'DA KALDI
 
Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Rodrigues, Şener'den sıyrıldıktan sonra kaleyi gördü. Genç yıldız yerden sert vurdu ama Volkan bu pozisyonda kalesini gole kapattı.
 
MUSLERA KALESİNDE DEVLEŞTİ
 
Karşılaşmanın 40. dakikasında Galatasaraylı Maicon'un ayağından topu kaçan Soldado topuğuyla meşin yuvarlağı Mehmet Ekici ile buluşturdu. Mehmet sol ayağıyla çaprazdan sert şut çekti fakat Muslera kale direğinin dibine yatarak topun ağlarla buluşmasını engelledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.