Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

DEVA PARTİSİ FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU

12.11.2020 - 11:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

DEVA PARTİSİ FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDU

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı ve tüm İlçe Başkanlıkları 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü” münasebetiyle fidanları toprakla buluşturdu.
DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı 11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü nedeniyle 11:11’de Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde gerçekleşen fidan dikimine İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ayrıca ağaç dikimine Akçakale, Bozova, Birecik, Ceylanpınar, Haliliye, Halfeti, Harran, Hilvan, Karaköprü, Siverek, Suruç, Viranşehir ilçe teşkilatları da kendi ilçelerinde belirlenen alanlarda ağaç dikimi gerçekleştirdi. Ağaç dikiminde konuşan İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz şunları kaydetti: “Kıyametin yarın kopacağını bilsek bugün fidan dikmemiz gerekir inancına sahip bireyleriz. Birey olarak herkesin dikili bir fidanının olması gerektiğini de iyi biliyoruz. Bugün İl Teşkilatımız ile Osmanbey kampüsündeyiz. Ancak ilçe teşkilatlarımızda kendi bulundukları ilçelerde bu kampanyaya destek vermektedirler. Bu vesile ile organizasyonu düzenleyen, destek veren ve bizzat buraya gelerek ağaç dikimi gerçekleştiren her bir yeşil sevdalısına candan teşekkür ediyorum. Aha yeşil ve daha huzurlu zamanlar diliyorum” dedi.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı ve tüm İlçe Başkanlıkları 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü” münasebetiyle fidanları toprakla buluşturdu.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı 11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü nedeniyle 11:11’de Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde gerçekleşen fidan dikimine İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ayrıca ağaç dikimine Akçakale, Bozova, Birecik, Ceylanpınar, Haliliye, Halfeti, Harran, Hilvan, Karaköprü, Siverek, Suruç, Viranşehir ilçe teşkilatları da kendi ilçelerinde belirlenen alanlarda ağaç dikimi gerçekleştirdi.

Ağaç dikiminde konuşan İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz şunları kaydetti: “Kıyametin yarın kopacağını bilsek bugün fidan dikmemiz gerekir inancına sahip bireyleriz. Birey olarak herkesin dikili bir fidanının olması gerektiğini de iyi biliyoruz. Bugün İl Teşkilatımız ile Osmanbey kampüsündeyiz. Ancak ilçe teşkilatlarımızda kendi bulundukları ilçelerde bu kampanyaya destek vermektedirler. Bu vesile ile organizasyonu düzenleyen, destek veren ve bizzat buraya gelerek ağaç dikimi gerçekleştiren her bir yeşil sevdalısına candan teşekkür ediyorum. Aha yeşil ve daha huzurlu zamanlar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.