Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Eski Sanayi Kavşağında Trafik Sinyalizasyon Çalışmaları Başladı

05.03.2020 - 13:40, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Eski Sanayi Kavşağında Trafik Sinyalizasyon Çalışmaları Başladı

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ve eski sanayi sitesi kavşağında trafik sinyalizasyon çalışmalarına sona gelindi.
Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ve eski sanayi sitesi kavşağında trafik sinyalizasyon çalışmalarına sona gelindi. Vatandaşların yoğun istek ve talepleri doğrultusunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla ilçenin trafiğini rahatlatacak çalışmalara devam ediliyor. Alınan bilgilere göre bir ay önce programa alınan halk arasında eski sanayi sitesi kavşağı olarak bilinen kavşakta sinyalizasyon çalışmalarına sona gelindi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar," İlçemize yaptığı çalışmalar nedeniyle başta Şanlıurfa Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkürlerimi iletiyorum. İlçemizin trafiğini rahatlatacak olan Adnan Menderes Bulvarında ki kavşakta sinyalizasyon çalışmaları yakında bitecek ve trafik açısından rahat bir nefes alınacak, bu yetiyor mu, tabi yetmiyor ama inşallah peyder pey çalışmalar yapılacak ve ilçemiz hak ettiği hizmetleri alacaktır. Bu çalışmada büyük çaba sarf eden Ulaşım Daire Başkanı Can Halaç beye ve bu projeyi yürüten Siverek Belediyesi Fen İşleri ile Şanlıurfa Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi
Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ve eski sanayi sitesi kavşağında trafik sinyalizasyon çalışmalarına sona gelindi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ve eski sanayi sitesi kavşağında trafik sinyalizasyon çalışmalarına sona gelindi.

Vatandaşların yoğun istek ve talepleri doğrultusunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla ilçenin trafiğini rahatlatacak çalışmalara devam ediliyor. Alınan bilgilere göre bir ay önce programa alınan halk arasında eski sanayi sitesi kavşağı olarak bilinen kavşakta sinyalizasyon çalışmalarına sona gelindi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar," İlçemize yaptığı çalışmalar nedeniyle başta Şanlıurfa Belediye Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkürlerimi iletiyorum. İlçemizin trafiğini rahatlatacak olan Adnan Menderes Bulvarında ki kavşakta sinyalizasyon çalışmaları yakında bitecek ve trafik açısından rahat bir nefes alınacak, bu yetiyor mu, tabi yetmiyor ama inşallah peyder pey çalışmalar yapılacak ve ilçemiz hak ettiği hizmetleri alacaktır. Bu çalışmada büyük çaba sarf eden Ulaşım Daire Başkanı Can Halaç beye ve bu projeyi yürüten Siverek Belediyesi Fen İşleri ile Şanlıurfa Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.