Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Farkındalık Yaratan Çalışma

12.12.2017 - 10:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Farkındalık Yaratan Çalışma

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine Şekerli ilkokulunda Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından gönderilen 400 kumbara ve ajanda öğrencilere dağıtıldı. Öğrencilerin zorunlu deprem sigortası için bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan çalışmada, öğrencilere deprem ve zorunlu deprem sigortası hakkında bilgiler aktarıldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu; “ Bu gibi etkinliklerle öğrencilerimiz geleceğe daha sağlam ve emin adımlarla yürüyor. Öğrencilerimize ajanda ve kumbara dağıtımında büyük emeği olan DASK Genel Sekreteri Sayın Serpil Öztürk ile okul müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi HABER: MEVLÜT BAYRAKTAR

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesine Şekerli ilkokulunda Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından gönderilen 400 kumbara ve ajanda öğrencilere dağıtıldı. Öğrencilerin zorunlu deprem sigortası için bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan çalışmada, öğrencilere deprem ve zorunlu deprem sigortası hakkında bilgiler aktarıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu; “ Bu gibi etkinliklerle öğrencilerimiz geleceğe daha sağlam ve emin adımlarla yürüyor. Öğrencilerimize ajanda ve kumbara dağıtımında büyük emeği olan DASK Genel Sekreteri Sayın Serpil Öztürk ile okul müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi

HABER: MEVLÜT BAYRAKTAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.