Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Feci Trafik Kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

29.05.2018 - 12:15, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Feci Trafik Kazasında 1 kişi hayatını kaybetti

İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Şanlıurfa'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa- Suruç karayolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil ile M.A. idaresindeki otomobil çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralıyı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Eyyübiye Devlet Hastahanesine kaldırdı. Yaralı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa- Suruç karayolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil ile M.A. idaresindeki otomobil çarpıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralıyı ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Eyyübiye Devlet Hastahanesine kaldırdı. Yaralı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.