Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Fettahlı'dan Sert Açıklama

25.01.2018 - 15:09, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Fettahlı'dan Sert Açıklama

Siverek Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) ilçe başkanı Mustafa Fettahlı son günlerde Eğitim sendika başkanlarının sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalara, yazılı bir açıklama yaparak sert cevap verdi
Siverek Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) ilçe başkanı Mustafa Fettahlı son günlerde Eğitim sendika başkanlarının sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalara, yazılı bir açıklama yaparak sert cevap verdi. Fettahlı; ‘Bu gibi çıkışların, bölünme ve ayrıştırmaya yol açacağına dikkat çekerek  “Siverek’te son günlerde bazı sosyal medya hesapları Ve Köşe yazarları tarafından gereksiz ve toplumumuzu Afrin de yapılan terör örgütleriyle mücadele kapsamında ikiye bölme, Ayrıştırma,Kutuplaştırma ve Çatışmaya yönelik,  Askerlerimiz Arasında ülkücü Ve Rabiacı ayrımı yapmak Hem toplumu bölmek ,hem de Afrin Harekatımıza gölge düşürmektir” ‘Şehitler arasında ayrımın yapılamayacağına dikkat çeken Mustafa Fettahlı; “Şehitler hepimizin şehididir,Şehitler arasında ayrım yapmak ihanettir,milli vicdana terstir.. Herkes aklını başına alsın…   Herkesin aklını başına almasını, aksi taktirde bu gibilere tepkilerinin ser olacağını belirten Fettahlı; “Herkes aklını başına Alsın..Ülkücülüğümüzü lekeleme,Karalama,Kampanyasına dahil olanlara tavrımız sert olacaktır.MHP Siverek ilçe Başkanı olarak Askerde bizimdir, Şehit de bizimdir, Polis de bizimdir. Biz Türk Milletiyiz ve hep beraber Türkiyeyiz..Açık Açık Uyarıyorum Şehitlerimiz ve Terör örgütleriyle Mücadelemizde Kimse Rant yarışına girmesin,Karanlık Heveslere kapılmasın,Rüyaya dalıp FETÖ şerefsizlerinin safına geçmesin..Herkes Bilsin ki gün birlik zamanıdır, artık Milli ve yerliler bir taraftadır..FETÖ,PKK,PYD,YPG,DAEŞ,Küresel Güçler ve Siyasi uzantıları bir taraftadır..Herkes Ayağını denk alsın ve Aklını Başına Alsın... (Haber Merkezi)
Siverek Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) ilçe başkanı Mustafa Fettahlı son günlerde Eğitim sendika başkanlarının sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalara, yazılı bir açıklama yaparak sert cevap verdi

Siverek Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) ilçe başkanı Mustafa Fettahlı son günlerde Eğitim sendika başkanlarının sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamalara, yazılı bir açıklama yaparak sert cevap verdi. Fettahlı; ‘Bu gibi çıkışların, bölünme ve ayrıştırmaya yol açacağına dikkat çekerek  “Siverek’te son günlerde bazı sosyal medya hesapları Ve Köşe yazarları tarafından gereksiz ve toplumumuzu Afrin de yapılan terör örgütleriyle mücadele kapsamında ikiye bölme, Ayrıştırma,Kutuplaştırma ve Çatışmaya yönelik,  Askerlerimiz Arasında ülkücü Ve Rabiacı ayrımı yapmak Hem toplumu bölmek ,hem de Afrin Harekatımıza gölge düşürmektir”

‘Şehitler arasında ayrımın yapılamayacağına dikkat çeken Mustafa Fettahlı; “Şehitler hepimizin şehididir,Şehitler arasında ayrım yapmak ihanettir,milli vicdana terstir..

Herkes aklını başına alsın…

 

Herkesin aklını başına almasını, aksi taktirde bu gibilere tepkilerinin ser olacağını belirten Fettahlı; “Herkes aklını başına Alsın..Ülkücülüğümüzü lekeleme,Karalama,Kampanyasına dahil olanlara tavrımız sert olacaktır.MHP Siverek ilçe Başkanı olarak Askerde bizimdir, Şehit de bizimdir, Polis de bizimdir. Biz Türk Milletiyiz ve hep beraber Türkiyeyiz..Açık Açık Uyarıyorum Şehitlerimiz ve Terör örgütleriyle Mücadelemizde Kimse Rant yarışına girmesin,Karanlık Heveslere kapılmasın,Rüyaya dalıp FETÖ şerefsizlerinin safına geçmesin..Herkes Bilsin ki gün birlik zamanıdır, artık Milli ve yerliler bir taraftadır..FETÖ,PKK,PYD,YPG,DAEŞ,Küresel Güçler ve Siyasi uzantıları bir taraftadır..Herkes Ayağını denk alsın ve Aklını Başına Alsın... (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.