Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gazeteci Cuma Sarı’ya plaket

SİVEREK 04.03.2021 - 11:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Gazeteci Cuma Sarı’ya plaket

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun yıllardır gazetecilik yapan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Cuma Sarı’ya plaket verildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun yıllardır gazetecilik yapan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Cuma Sarı’ya plaket verildi. Yaptığı haberlerle Siverek’in ekonomik, sosyal, kültürel ve sağlık alanında gelişmesine katkı sunan, kendi mesleğine halkın sevgisini katarak gazetecilik yaşamına devam eden Cuma Sarı, her pazartesi saat 10:00’da “Siverek’in Gündemi” isimli programına katılıyor. Canlı yayında Siverek’te yaşanan haftanın olaylarını değerlendirip kent insanını kentinden haberdar olmasına katkı sunan gazeteci Cuma Sarı’ya katkıları nedeniyle plaket verildi. Cuma Sarı’nın görev yaptığı Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelen Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, televizyon yönetim kurulu adına plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Memleketin gelişmesi için çaba gösteren tüm gazetecilerin yanında olduklarını dile getiren Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Cuma Sarı memleketini seven haber önceliği memleketin gelişmesi olan değerli bir gazeteci. Televizyonumuzda her Pazartesi Siverek Gündemi isimli programda halkın doğru ve objektif haber almasını sağlayan değerli gazeteci büyüğümüz Cuma Sarı’ya e Edessa TV ailesi adına bir teşekkür plaketi sunmaktan gurur duyuyoruz.”  Meslek yaşamında hatırlanmak vefa duygusu olan meslektaşlarla çalışma azmini artırdığını belirten Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Cuma Sarı, “Emek kutsal bir değerdir. Bu değeri anlayıp emeğin karşılığı olan bir teşekkürün bile özellikle mesleğini zor şartlar altında sürdüren gazeteciler için değeri büyüktür.” dedi   
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun yıllardır gazetecilik yapan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Cuma Sarı’ya plaket verildi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde uzun yıllardır gazetecilik yapan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Cuma Sarı’ya plaket verildi.

Yaptığı haberlerle Siverek’in ekonomik, sosyal, kültürel ve sağlık alanında gelişmesine katkı sunan, kendi mesleğine halkın sevgisini katarak gazetecilik yaşamına devam eden Cuma Sarı, her pazartesi saat 10:00’da “Siverek’in Gündemi” isimli programına katılıyor.

Canlı yayında Siverek’te yaşanan haftanın olaylarını değerlendirip kent insanını kentinden haberdar olmasına katkı sunan gazeteci Cuma Sarı’ya katkıları nedeniyle plaket verildi.

Cuma Sarı’nın görev yaptığı Siverek Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelen Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya, televizyon yönetim kurulu adına plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Memleketin gelişmesi için çaba gösteren tüm gazetecilerin yanında olduklarını dile getiren Edessa TV Haber Müdürü Rıdvan Ortakaya yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Cuma Sarı memleketini seven haber önceliği memleketin gelişmesi olan değerli bir gazeteci. Televizyonumuzda her Pazartesi Siverek Gündemi isimli programda halkın doğru ve objektif haber almasını sağlayan değerli gazeteci büyüğümüz Cuma Sarı’ya e Edessa TV ailesi adına bir teşekkür plaketi sunmaktan gurur duyuyoruz.” 

Meslek yaşamında hatırlanmak vefa duygusu olan meslektaşlarla çalışma azmini artırdığını belirten Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Cuma Sarı, “Emek kutsal bir değerdir. Bu değeri anlayıp emeğin karşılığı olan bir teşekkürün bile özellikle mesleğini zor şartlar altında sürdüren gazeteciler için değeri büyüktür.” dedi 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.