Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gençlerden cami cemaatine soğuk içecek

SİVEREK 31.05.2018 - 09:27, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Gençlerden cami cemaatine soğuk içecek

Hür Gençlik'ten cami cemaatine soğuk içecek ikramında bulundu
HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları teravih namazının ardından cami cemaatine soğuk içecek ikramında bulundu. HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları yaptığı örnek çalışmalar ile Siverek halkının teveccühünü kazanmaya devam ediyor. HÜDA PAR Gençlik kolları Teravih namazının ardından Şeyh Abdulkadir Geylani Camiinde cami cemaatine soğuk içecek ikramında bulundu.  HÜDA PAR Gençlik kollarının yaptığı örnek çalışmalarla topluma örnek olduğuna dikkat çeken HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Gümüştaş, " Toplumda ahlaki yozlaşma ve kültürel erozyona karşı farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu amaç ile sabah namazı buluşmaları, spor etkinlikleri, ilmi yarışmalar ve  kültürel etkinlikler ile gençlerimiz ile buluşuyoruz. Bugünde teravih namazının ardından cami cemaatine soğuk içecek ikramında bulunduk. HÜR Gençlik olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Haber Merkezi
Hür Gençlik'ten cami cemaatine soğuk içecek ikramında bulundu

HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları teravih namazının ardından cami cemaatine soğuk içecek ikramında bulundu.

HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları yaptığı örnek çalışmalar ile Siverek halkının teveccühünü kazanmaya devam ediyor.
HÜDA PAR Gençlik kolları Teravih namazının ardından Şeyh Abdulkadir Geylani Camiinde cami cemaatine soğuk içecek ikramında bulundu. 


HÜDA PAR Gençlik kollarının yaptığı örnek çalışmalarla topluma örnek olduğuna dikkat çeken HÜDA PAR Siverek Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Gümüştaş, " Toplumda ahlaki yozlaşma ve kültürel erozyona karşı farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu amaç ile sabah namazı buluşmaları, spor etkinlikleri, ilmi yarışmalar ve  kültürel etkinlikler ile gençlerimiz ile buluşuyoruz. Bugünde teravih namazının ardından cami cemaatine soğuk içecek ikramında bulunduk. HÜR Gençlik olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.