Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gros Market Siverek'te ikinci Şubesini Açtı

25.01.2021 - 15:22, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Gros Market Siverek'te ikinci Şubesini Açtı

Kaymakamımız Sayın Hasan ONGU Güney Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Gross Marketin açılışını gerçekleştirdi.
Kaymakamımız Sayın Hasan ONGU Güney Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Gross Marketin açılışını gerçekleştirdi. İlçemizde hizmet vermeye başlayan marketin açılışında konuşan Sayın Kaymakamımız şehrimizin gelişimine ve büyümesine paralel olarak yeni iş yerlerinin açıldığını bu durumun hem şehrimizin ekonomisine katkı sağladığını hem de vatandaşlarımıza istihdam imkânı sağladığını ifade etti. İlçe müftü vekilimiz Muhammed ALPHAN tarafından okunan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Kaymakamımız Hasan ONGU “Her yeni açılan is yeri şehrimizin ekonomisine yeni bir nefes, yeni bir katkı oluyor. Bu yeni marketin de bu yönüyle şehrimize katkılar sağlamasını, hayırlı olmasını diliyor, işletme sahiplerine hayırlı, bereketli, bol kazançlar temenni ediyorum” diyerek açılışa katılan bütün vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra işletmeyi gezen Sayın Kaymakamımız işletme sahibinden ve reyonlarda görevli personelden bilgi alarak görevlerinde kolaylıklar diledi.
Kaymakamımız Sayın Hasan ONGU Güney Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Gross Marketin açılışını gerçekleştirdi.
Kaymakamımız Sayın Hasan ONGU Güney Mahallesinde hizmet vermeye başlayan Gross Marketin açılışını gerçekleştirdi. İlçemizde hizmet vermeye başlayan marketin açılışında konuşan Sayın Kaymakamımız şehrimizin gelişimine ve büyümesine paralel olarak yeni iş yerlerinin açıldığını bu durumun hem şehrimizin ekonomisine katkı sağladığını hem de vatandaşlarımıza istihdam imkânı sağladığını ifade etti.
İlçe müftü vekilimiz Muhammed ALPHAN tarafından okunan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Kaymakamımız Hasan ONGU “Her yeni açılan is yeri şehrimizin ekonomisine yeni bir nefes, yeni bir katkı oluyor. Bu yeni marketin de bu yönüyle şehrimize katkılar sağlamasını, hayırlı olmasını diliyor, işletme sahiplerine hayırlı, bereketli, bol kazançlar temenni ediyorum” diyerek açılışa katılan bütün vatandaşlara teşekkürlerini iletti.
Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra işletmeyi gezen Sayın Kaymakamımız işletme sahibinden ve reyonlarda görevli personelden bilgi alarak görevlerinde kolaylıklar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.