Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gülpınar AK Partiden aday adaylığı başvuruşunu yaptı

SİVEREK 28.04.2018 - 20:36, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Gülpınar AK Partiden aday adaylığı başvuruşunu yaptı

Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Ak Parti Milletvekilliği İçin Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı.
Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Ak Parti Milletvekilliği İçin Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı.   Kasım GÜLPINAR 24., 25. ve 26. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve mevcut Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar kimdir?    Kasım Gülpınar, 20 Eylül 1969 tarihinde Eyyüp Cenap ve Asumançiftinin evladı olarak Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi.   Lise mezuniyetinin ardından eğitimini Ankara Üniversitesi'nde sürdüren Gülpınar, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi. Üniversiteyi bitirdikten sonra TÖMER'de öğretmenlik yaptı. Dış Ticaret Müsteşarlığı İGEME'de Mütercim olarak çalıştı. Özel bir TV kanalında Diplomasi Muhabirliği yaptı.   Devlet Bakanlığında Özel Kalem Müdürlüğü ve Siyasi Danışmanlık, Sanayi ve Ticaret Bakanlığında Siyasi Danışmanlık görevlerinde bulundu.
Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Ak Parti Milletvekilliği İçin Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı.

Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Ak Parti Milletvekilliği İçin Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı.

 

Kasım GÜLPINAR
24., 25. ve 26. dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve mevcut Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar kimdir?

 

 Kasım Gülpınar, 20 Eylül 1969 tarihinde Eyyüp Cenap ve Asumançiftinin evladı olarak Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi.

 

Lise mezuniyetinin ardından eğitimini Ankara Üniversitesi'nde sürdüren Gülpınar, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Arap Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi.

Üniversiteyi bitirdikten sonra TÖMER'de öğretmenlik yaptı. Dış Ticaret Müsteşarlığı İGEME'de Mütercim olarak çalıştı. Özel bir TV kanalında Diplomasi Muhabirliği yaptı.

 

Devlet Bakanlığında Özel Kalem Müdürlüğü ve Siyasi Danışmanlık, Sanayi ve Ticaret Bakanlığında Siyasi Danışmanlık görevlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.