Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gülpınar'dan Önemli Afrin açıklaması

22.01.2018 - 12:18, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Gülpınar'dan Önemli Afrin açıklaması

Türkiye,nin Suriyenin Afrin ilçesine yönelik harekatın ardından Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'dan bir değerlendirme geldi.
Türkiye,nin Suriyenin Afrin ilçesine yönelik harekatın ardından Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili  Mehmet Kasım Gülpınar'dan bir değerlendirme geldi. Gülpınar, Türkiyenin attığı adımları kimsenin eleştirme hakkı olmadığını açıkladı. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada önemli tespitlerde bulundu. Gülpınar paylaşımında şu ifadelere yer verdi " 100 yıldır Ortadoğu’yu dizayn etmek için, petrol için, gaz için, para için binlerce km. öteden buralara gelip haritaları çizenlere, ülkeleri bölenlere, kardeşi kardeşe kırdıranlara söz söyleyemeyenlerin Türkiye’nin attığı bu adımları eleştirme hakkı yoktur.Bölgede DAESH palavrasıyla ortaya çıkıp İslamiyeti lekelemeye çalışan ve devletlere, özellikle de Türkiye Cumhuriyetine ayar vermeye çalışanlar elbette gerekli cevabı alacaklardır.Türkiye Cumhuriyeti Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Zazasıyla ve diğer birçok etnisitesiyle ve inanç grubuyla bizimdir, ilelebet bizim kalacaktır Allah’ın izniyle. Bu Vatan şer güçlerin dizaynına kapalıdır. Son yıllarda gözgöre göre dayatılan senaryoya sessiz kalınması düşünülemez.  
Türkiye,nin Suriyenin Afrin ilçesine yönelik harekatın ardından Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar'dan bir değerlendirme geldi.

Türkiye,nin Suriyenin Afrin ilçesine yönelik harekatın ardından Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili  Mehmet Kasım Gülpınar'dan bir değerlendirme geldi.

Gülpınar, Türkiyenin attığı adımları kimsenin eleştirme hakkı olmadığını açıkladı. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada önemli tespitlerde bulundu. Gülpınar paylaşımında şu ifadelere yer verdi " 100 yıldır Ortadoğu’yu dizayn etmek için, petrol için, gaz için, para için binlerce km. öteden buralara gelip haritaları çizenlere, ülkeleri bölenlere, kardeşi kardeşe kırdıranlara söz söyleyemeyenlerin Türkiye’nin attığı bu adımları eleştirme hakkı yoktur.Bölgede DAESH palavrasıyla ortaya çıkıp İslamiyeti lekelemeye çalışan ve devletlere, özellikle de Türkiye Cumhuriyetine ayar vermeye çalışanlar elbette gerekli cevabı alacaklardır.Türkiye Cumhuriyeti Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Zazasıyla ve diğer birçok etnisitesiyle ve inanç grubuyla bizimdir, ilelebet bizim kalacaktır Allah’ın izniyle. Bu Vatan şer güçlerin dizaynına kapalıdır. Son yıllarda gözgöre göre dayatılan senaryoya sessiz kalınması düşünülemez.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.