Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gülpınar'ın gayreti, AK Parti'nin Urfa'daki oy kaybını önledi!

26.06.2018 - 09:24, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Gülpınar'ın gayreti, AK Parti'nin Urfa'daki oy kaybını önledi!

Siverek’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, 24 Haziran seçimlerinde birinci oldu.
24. 25. 26 ve 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, partisine Siverek ilçesinde bir kez daha zaferi yaşattı. TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Gülpınar, 27. Dönem de yeniden Şanlıurfa Milletvekili olarak TBMM’ye girdi. Gülpınar, bu seçim sadece Siverek’te değil, Şanlıurfa’da da partisinin başarısı için gayret gösterdi. Seçim karnesi başarılarla dolu olan Gülpınar’ın gayreti, AK Parti’nin Şanlıurfa’da daha fazla oy kaybı yaşamasını önledi. AK Parti’nin Milletvekili listelerine tepkilerin devam ettiği günlerde, Gülpınar sık sık televizyon programlarına çıkarak AK Parti hükümetinin Şanlıurfa’ya yaptığı hizmetleri halka anlattı Akademisyenler, esnaf, çiftçi ve kentin birçok noktasında vatandaşlarla temaslarda bulunan Gülpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milli duruşunu ve Türkiye için önemini vatandaşlara anlatarak, partisinin başarısı için yoğun gayret gösterdi. Gülpınar’ın mütevazi tavırları, meselelere olan adaletli yaklaşımı, boş vaatlerde bulunmaması seçmende güven algısını oluşturdu! Kaynak: MEDYAURFA.COM
Siverek’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti, 24 Haziran seçimlerinde birinci oldu.

24. 25. 26 ve 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, partisine Siverek ilçesinde bir kez daha zaferi yaşattı.

TBMM Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Gülpınar, 27. Dönem de yeniden Şanlıurfa Milletvekili olarak TBMM’ye girdi.

Gülpınar, bu seçim sadece Siverek’te değil, Şanlıurfa’da da partisinin başarısı için gayret gösterdi.

Seçim karnesi başarılarla dolu olan Gülpınar’ın gayreti, AK Parti’nin Şanlıurfa’da daha fazla oy kaybı yaşamasını önledi.

AK Parti’nin Milletvekili listelerine tepkilerin devam ettiği günlerde, Gülpınar sık sık televizyon programlarına çıkarak AK Parti hükümetinin Şanlıurfa’ya yaptığı hizmetleri halka anlattı

Akademisyenler, esnaf, çiftçi ve kentin birçok noktasında vatandaşlarla temaslarda bulunan Gülpınar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milli duruşunu ve Türkiye için önemini vatandaşlara anlatarak, partisinin başarısı için yoğun gayret gösterdi.

Gülpınar’ın mütevazi tavırları, meselelere olan adaletli yaklaşımı, boş vaatlerde bulunmaması seçmende güven algısını oluşturdu!

Kaynak: MEDYAURFA.COM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.