Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Hayırsever iş insanı küçük çocuğun tablet isteğine cevap verdi

SİVEREK 02.12.2020 - 10:12, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Hayırsever iş insanı küçük çocuğun tablet isteğine cevap verdi

Ders çalışmak istiyorum ama tabletim yok diyen çocuğa Siverekli hayırsever iş insanı çocuğa tablet hediye etti.
Ders çalışmak istiyorum ama tabletim yok diyen çocuğa Siverekli hayırsever iş insanı çocuğa tablet hediye etti. Geçtiğimiz günlerde Haber Siverek Whatsapp hattına,” Abi benimde bir tabletim olsa ders çalışırdım, evimizde İnternet yok ama vifisi olan bir iş yerine yakın gider oturur ve dersimi çalışacaktım' diye yazdı. Öğrencinin tablet isteğini yayınladıktan sonra Haber Siverek’e ulaşan hayırsever iş insanı Baver Kejan çocuğun tablet isteğini yerine getirerek, Haber Siverek aracılığıyla çocuğa ulaştırdı. ‘Eğitime katkı amacı ve çocuğun masum yazısı karşısında çok etkilendiğini’ belirten, Baver Kejan,” Aslında eğitime katkı amacıyla kampanyalar düzenlense bana göre çok olumlu sonuçlar alınır. Siverek’te ve dışarda çok zengin iş insanlarımız var, böyle bir kampanyaya destek vereceklerine inanıyorum, bana ne düşüyorsa yapmaya hazırım” dedi 5. Sınıfa giden Ahmet A’de hayırsever Baver Kejan’a teşekkür ederek, çok çalışarak tabletin hakkını vereceğini söyledi.
Ders çalışmak istiyorum ama tabletim yok diyen çocuğa Siverekli hayırsever iş insanı çocuğa tablet hediye etti.

Ders çalışmak istiyorum ama tabletim yok diyen çocuğa Siverekli hayırsever iş insanı çocuğa tablet hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde Haber Siverek Whatsapp hattına,” Abi benimde bir tabletim olsa ders çalışırdım, evimizde İnternet yok ama vifisi olan bir iş yerine yakın gider oturur ve dersimi çalışacaktım' diye yazdı. Öğrencinin tablet isteğini yayınladıktan sonra Haber Siverek’e ulaşan hayırsever iş insanı Baver Kejan çocuğun tablet isteğini yerine getirerek, Haber Siverek aracılığıyla çocuğa ulaştırdı.

‘Eğitime katkı amacı ve çocuğun masum yazısı karşısında çok etkilendiğini’ belirten, Baver Kejan,” Aslında eğitime katkı amacıyla kampanyalar düzenlense bana göre çok olumlu sonuçlar alınır. Siverek’te ve dışarda çok zengin iş insanlarımız var, böyle bir kampanyaya destek vereceklerine inanıyorum, bana ne düşüyorsa yapmaya hazırım” dedi

5. Sınıfa giden Ahmet A’de hayırsever Baver Kejan’a teşekkür ederek, çok çalışarak tabletin hakkını vereceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.