Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Hayvan Pazarı Sorunlarla Açıldı, Esnafın Tepkileri

SİVEREK 04.02.2020 - 11:22, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Hayvan Pazarı Sorunlarla Açıldı, Esnafın Tepkileri

Siverek Belediyesince yapımı tamamlanan ve bölgenin en büyük hayvan pazarı olarak tanımlanan Siverek Hayvan Pazarının açılışı sorunlarla başladı.
Siverek Belediyesince yapımı tamamlanan ve bölgenin en büyük hayvan pazarı olarak tanımlanan Siverek Hayvan Pazarının açılışı sorunlarla başladı. Siverek – Çermik karayolu 10’uncu kilometresinde yaklaşık 100 bin metrekarelik alan üzerine yapılan dev hayvan pazarı, bölgenin en büyük pazarlar arasında yer alıyor. Modern ölçü araçları, çok sayıda hayvan indirme-bindirme rampalarının yer aldığı alanda esnaf ve vatandaşın kullanımı amacıyla ortak kullanım alanları bulunan yeni hayvan pazarının açılışından sonra bir çok eksiklikleri olduğu ortaya çıktı. Sabah erken saatlerinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu Sabah saatlerinde yığılma yaşanan hayvan pazarında yolun dar olması ve otoparkın yetersiz olması nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Belediyeye ait araç otoparkın ücretli olması nedeniyle, hayvan pazarında uzak yolda araçlarını park eden vatandaşlar nedeniylede tıkanan yolda, metrelerce araç kuyruğu oluşuyor. Tesisler tamamlanmadı İlçeye 10 kilometre uzaklıkta olması nedeniyle özelikle kış aylarında esnafın ısınmak ve çay içmek amacıyla kullandığı pazar kahvesi ve tesislerin halen bitirilmedi. Saatlerce soğukta çaysız, çorbasız pazarda kalmak zorunda kaldıklarını belirten pazar esnafı acilen tesislerin tamamlanmasını talep ediyor. Vatandaşların yeni hayvan pazarı eksiklikleri için tepkileri ilgili videoda. VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ  
Siverek Belediyesince yapımı tamamlanan ve bölgenin en büyük hayvan pazarı olarak tanımlanan Siverek Hayvan Pazarının açılışı sorunlarla başladı.

Siverek Belediyesince yapımı tamamlanan ve bölgenin en büyük hayvan pazarı olarak tanımlanan Siverek Hayvan Pazarının açılışı sorunlarla başladı.

Siverek – Çermik karayolu 10’uncu kilometresinde yaklaşık 100 bin metrekarelik alan üzerine yapılan dev hayvan pazarı, bölgenin en büyük pazarlar arasında yer alıyor.

Modern ölçü araçları, çok sayıda hayvan indirme-bindirme rampalarının yer aldığı alanda esnaf ve vatandaşın kullanımı amacıyla ortak kullanım alanları bulunan yeni hayvan pazarının açılışından sonra bir çok eksiklikleri olduğu ortaya çıktı.

Sabah erken saatlerinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Sabah saatlerinde yığılma yaşanan hayvan pazarında yolun dar olması ve otoparkın yetersiz olması nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Belediyeye ait araç otoparkın ücretli olması nedeniyle, hayvan pazarında uzak yolda araçlarını park eden vatandaşlar nedeniylede tıkanan yolda, metrelerce araç kuyruğu oluşuyor.

Tesisler tamamlanmadı

İlçeye 10 kilometre uzaklıkta olması nedeniyle özelikle kış aylarında esnafın ısınmak ve çay içmek amacıyla kullandığı pazar kahvesi ve tesislerin halen bitirilmedi. Saatlerce soğukta çaysız, çorbasız pazarda kalmak zorunda kaldıklarını belirten pazar esnafı acilen tesislerin tamamlanmasını talep ediyor.

Vatandaşların yeni hayvan pazarı eksiklikleri için tepkileri ilgili videoda.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.