Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

HDP Adayları Basınla Bir Araya Geldi

SİVEREK 30.01.2019 - 14:38, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

HDP Adayları Basınla Bir Araya Geldi

Hakların Demokratik Partisi (HDP) Siverek belediye eş başkan adayları Turan Tuysüz İle Emine Çetiner, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
İlçenin Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir pastanede verilen kahvaltıya, ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı. Toplantının amacının Siverek’te görev yapan basın mensuplarıyla tanışmak olduğunu belirten HDP eş başkan adayı Turan Tüysüz,” İlerdeki zamanlarda basın mensuplarıyla daha fazla toplantı düzenleyeceğiz ve bu toplantılarda yerel belediyecilikte yapacağımız projeler, çalışmalar hakkında bilgilendirme yapacağız. Bu toplantı bir ön hazırlık ve tanışma olarak gerçekleşti” şeklinde konuştu Eş başkanlardan Emine Çetiner’de Hakların Demokratik Partisi olarak Siverek ile ilgili önemli çalışmaları olduğunu ve belediyeyi kazandıkları taktirde bunları hayata geçireceklerini” söyledi
Hakların Demokratik Partisi (HDP) Siverek belediye eş başkan adayları Turan Tuysüz İle Emine Çetiner, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

İlçenin Cumhuriyet Caddesinde bulunan bir pastanede verilen kahvaltıya, ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları katıldı.

Toplantının amacının Siverek’te görev yapan basın mensuplarıyla tanışmak olduğunu belirten HDP eş başkan adayı Turan Tüysüz,” İlerdeki zamanlarda basın mensuplarıyla daha fazla toplantı düzenleyeceğiz ve bu toplantılarda yerel belediyecilikte yapacağımız projeler, çalışmalar hakkında bilgilendirme yapacağız. Bu toplantı bir ön hazırlık ve tanışma olarak gerçekleşti” şeklinde konuştu

Eş başkanlardan Emine Çetiner’de Hakların Demokratik Partisi olarak Siverek ile ilgili önemli çalışmaları olduğunu ve belediyeyi kazandıkları taktirde bunları hayata geçireceklerini” söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.