Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

HÜDA PAR'dan CHP'ye Ziyaret

21.05.2018 - 13:12, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

HÜDA PAR'dan CHP'ye Ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Eczacı Aziz Baylan CHP Siverek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
HÜDA PAR  Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Eczacı Aziz Baylan CHP Siverek İlçe Başkanlığını ziyaret etti. HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Eczacı Aziz Baylan ve yanındaki partili heyet, ilçedeki siyasi partileri ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı  Mehmet Eyyüp Demirbüken ile bir süre görüştü. HÜDA PAR'ın siyasi anlayışında partizanlık olmadığının altını çizen Şanlıurfa aday adayı Baylan, "Bizler siyasi partileri birer düşman değil, siyasi rakiplerimiz olarak görüyoruz. Bu bağlamda diğer partiler ile ilgili söylemlerimize dikkat ediyoruz. Yaptığımız eleştirilerimizde bile ölçülü olmaya ve bize yakışacak bir üslup kullanıyoruz. 24 Haziran seçimlerinin huzur ve selametle geçmesi için tüm partileri ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk, inşallah 24 haziran seçimleri insanlık için hayırlara vesile olur" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Siverek İlçe Başkanı  Mehmet Eyyüp Demirbüken HÜDA PAR aday adayı Baylan'a çalışmalarında başarılar diledi.
HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Eczacı Aziz Baylan CHP Siverek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

HÜDA PAR  Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Eczacı Aziz Baylan CHP Siverek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili aday adayı Eczacı Aziz Baylan ve yanındaki partili heyet, ilçedeki siyasi partileri ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı  Mehmet Eyyüp Demirbüken ile bir süre görüştü.
HÜDA PAR'ın siyasi anlayışında partizanlık olmadığının altını çizen Şanlıurfa aday adayı Baylan, "Bizler siyasi partileri birer düşman değil, siyasi rakiplerimiz olarak görüyoruz. Bu bağlamda diğer partiler ile ilgili söylemlerimize dikkat ediyoruz. Yaptığımız eleştirilerimizde bile ölçülü olmaya ve bize yakışacak bir üslup kullanıyoruz. 24 Haziran seçimlerinin huzur ve selametle geçmesi için tüm partileri ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk, inşallah 24 haziran seçimleri insanlık için hayırlara vesile olur" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Siverek İlçe Başkanı  Mehmet Eyyüp Demirbüken HÜDA PAR aday adayı Baylan'a çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.