Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Hukuk Öğrencilerinden Köy Okuluna Kırtasiye Yardımı

11.12.2017 - 20:46, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Hukuk Öğrencilerinden Köy Okuluna Kırtasiye Yardımı

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan bir grup öğrenci ‘Köy okullarına destek’ projesi kapsamına, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Ekili ilkokulunda okuyan 380 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.
Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan bir grup öğrenci ‘Köy okullarına destek’ projesi kapsamına,  Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Ekili ilkokulunda okuyan 380 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Sabah erken saatlerde ilçe merkezine ulaşan ekibi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu karşıladı, daha sonra Kapanoğlu ile beraber öğrenciler yanlarında getirdikleri yardım kolileriyle kırsal mahalleye hareket etti. Öğle saatlerinde köy okuluna ulaşan hukuk fakültesi öğrencilerini, okul bahçesinde öğrenciler sevinçle karşıladı. Üniversite öğrencileri de yanlarında getirdikleri ve içlerin de kalem, defter, boya, silgi, açacak, hikâye kitapları bulunan paketleri öğrencilere dağıttı. Uzun süre öğrencilerle ilgilenip, sohbet eden Hukuk fakültesi öğrencileri, köy okulu öğrencilerine mini bir konser verdi, öğrencilerde alkışlarla konsere eşlik etti. Yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti Kırtasiye dağıtımı sonrasında, köylüler tarafından misafir öğrenciler için hazırlanan köy sofrası yemeğinde hep beraber yemek yiyen Üniversite öğrencileri, daha sonra Adana’ya dönmek için köyden ayrıldı. Yardım çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan grup sözcüsü Hakan Kurağ; Bundan iki hafta önce Ekili ilköğretim okulundan bir hocamız bizimle iletişime geçti, ve köyde okuyan öğrencilerin kırtasiye malzemesine ihtiyaçları olduğunu belirtti, bizlerde Çukurova üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri olarak, ‘Köy okullarına destek’ projesi başlattık. Hedeflediğimiz 250 öğrenci için kırtasiyeydi, çalışma sürecinde 380 öğrenci için kırtasiye malzemesi topladık. Bugünde 17 kişilik bir ekiple Ekili ilkokulumuza geldik, arkadaşlarla beraber öğrencilerin hediyelerini dağıttık. Öğrencilerle sohbet ederek, eğitimin önemini anlattık. Buradan desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nur Kapanoğlu’na,  bize araç desteğinde bulunana Seyhan Belediyesine ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ise yaptıkları kırtasiye yardımından dolayı tüm Üniversiteli öğrencilere teşekkür etti.
Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan bir grup öğrenci ‘Köy okullarına destek’ projesi kapsamına, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Ekili ilkokulunda okuyan 380 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyan bir grup öğrenci ‘Köy okullarına destek’ projesi kapsamına,  Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Ekili ilkokulunda okuyan 380 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Sabah erken saatlerde ilçe merkezine ulaşan ekibi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu karşıladı, daha sonra Kapanoğlu ile beraber öğrenciler yanlarında getirdikleri yardım kolileriyle kırsal mahalleye hareket etti.

Öğle saatlerinde köy okuluna ulaşan hukuk fakültesi öğrencilerini, okul bahçesinde öğrenciler sevinçle karşıladı. Üniversite öğrencileri de yanlarında getirdikleri ve içlerin de kalem, defter, boya, silgi, açacak, hikâye kitapları bulunan paketleri öğrencilere dağıttı. Uzun süre öğrencilerle ilgilenip, sohbet eden Hukuk fakültesi öğrencileri, köy okulu öğrencilerine mini bir konser verdi, öğrencilerde alkışlarla konsere eşlik etti. Yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür etti

Kırtasiye dağıtımı sonrasında, köylüler tarafından misafir öğrenciler için hazırlanan köy sofrası yemeğinde hep beraber yemek yiyen Üniversite öğrencileri, daha sonra Adana’ya dönmek için köyden ayrıldı.

Yardım çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan grup sözcüsü Hakan Kurağ; Bundan iki hafta önce Ekili ilköğretim okulundan bir hocamız bizimle iletişime geçti, ve köyde okuyan öğrencilerin kırtasiye malzemesine ihtiyaçları olduğunu belirtti, bizlerde Çukurova üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri olarak, ‘Köy okullarına destek’ projesi başlattık. Hedeflediğimiz 250 öğrenci için kırtasiyeydi, çalışma sürecinde 380 öğrenci için kırtasiye malzemesi topladık. Bugünde 17 kişilik bir ekiple Ekili ilkokulumuza geldik, arkadaşlarla beraber öğrencilerin hediyelerini dağıttık. Öğrencilerle sohbet ederek, eğitimin önemini anlattık. Buradan desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Nur Kapanoğlu’na,  bize araç desteğinde bulunana Seyhan Belediyesine ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ise yaptıkları kırtasiye yardımından dolayı tüm Üniversiteli öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.