Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İç Çamaşırına Gizlenen Uyuşturucu Yakalandı

21.12.2017 - 10:35, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İç Çamaşırına Gizlenen Uyuşturucu Yakalandı

durdurulan bir otobüsteki 2 yolcunun üzerinde yapılan aramada iç çamaşırına gizlenmiş 712 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Diyarbakır yolu üzerindeki uygulama noktasında bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste kimlik kontrolü yapan ekipler, durumundan şüphelendikleri 2 kişinin üstünü aradı. Aramada şahısların iç çamaşırlarına gizledikleri 712 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
durdurulan bir otobüsteki 2 yolcunun üzerinde yapılan aramada iç çamaşırına gizlenmiş 712 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Diyarbakır yolu üzerindeki uygulama noktasında bir yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüste kimlik kontrolü yapan ekipler, durumundan şüphelendikleri 2 kişinin üstünü aradı. Aramada şahısların iç çamaşırlarına gizledikleri 712 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Şahıslar gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.