Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İmam hatip öğrencileri Siverek'i dünyaya İngilizce tanıtacak

SİVEREK 09.01.2020 - 14:35, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İmam hatip öğrencileri Siverek'i dünyaya İngilizce tanıtacak

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde imam hatip öğrencileri Siverek'in kültürünü, yöresel yemeklerini, önemli günlerini İngilizce olarak anlatacak.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde imam hatip öğrencileri Siverek'in kültürünü, yöresel yemeklerini, önemli günlerini İngilizce olarak anlatacak. Siverek ilçesinde eğitim öğretim yapan Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip okulunda E twinning projesi kapsamında öğrenciler ilçenin kültürünü, yöresel yemeklerini, önemli günleri, tarihi ve turistik yerlerini İngilizce anlatımlarla tanıtacak. Projeyi yazan ve koordinatörlüğünü yapan İngilizce öğretmeni  Dilan Çam yaptığı açıklamada,"Projemizin amacı:  Öğrencilerin ait oldukları şehri, kültürü, yöresel yemeklerini, önemli günlerini İngilizce olarak anlatması, E twinning platformu üzerinden projeye dahil edilen başka şehirlerdeki ve yurtdışındaki kültürün öğrenilmesidir. Bu sayede öğrencilerimiz hem kendi kültürlerini öğrenmiş hem de yeni kültürleri öğrenmiş olacaklar. Tüm bunların yanında İngilizce konuşma ve anlama yetileri de gelişecek." dedi Projenin yurt dışından (İtalya) dan ortakları bulunmaktadır. Dilan Çam, İtalya'da da projenin ortağı olduğunu vurgulayarak,"Ayrıca proje kapsamında olan okullarla mektup arkadaşlığı yapılacaktır. Proje Mayıs ayında son bulacak olup ortak ürünler paylaşılacaktır. Bu proje sonunda amacımız  iyi E twinning kalite ödülü almaktır" diye konuştu
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde imam hatip öğrencileri Siverek'in kültürünü, yöresel yemeklerini, önemli günlerini İngilizce olarak anlatacak.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde imam hatip öğrencileri Siverek'in kültürünü, yöresel yemeklerini, önemli günlerini İngilizce olarak anlatacak.

Siverek ilçesinde eğitim öğretim yapan Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip okulunda E twinning projesi kapsamında öğrenciler ilçenin kültürünü, yöresel yemeklerini, önemli günleri, tarihi ve turistik yerlerini İngilizce anlatımlarla tanıtacak.

Projeyi yazan ve koordinatörlüğünü yapan İngilizce öğretmeni  Dilan Çam yaptığı açıklamada,"Projemizin amacı:  Öğrencilerin ait oldukları şehri, kültürü, yöresel yemeklerini, önemli günlerini İngilizce olarak anlatması, E twinning platformu üzerinden projeye dahil edilen başka şehirlerdeki ve yurtdışındaki kültürün öğrenilmesidir. Bu sayede öğrencilerimiz hem kendi kültürlerini öğrenmiş hem de yeni kültürleri öğrenmiş olacaklar. Tüm bunların yanında İngilizce konuşma ve anlama yetileri de gelişecek." dedi

Projenin yurt dışından (İtalya) dan ortakları bulunmaktadır.

Dilan Çam, İtalya'da da projenin ortağı olduğunu vurgulayarak,"Ayrıca proje kapsamında olan okullarla mektup arkadaşlığı yapılacaktır. Proje Mayıs ayında son bulacak olup ortak ürünler paylaşılacaktır. Bu proje sonunda amacımız  iyi E twinning kalite ödülü almaktır" diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.