Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kamyondaki Yükün Üzerine 2 Otomobil Yüklediler

03.09.2018 - 15:35, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kamyondaki Yükün Üzerine 2 Otomobil Yüklediler

Siverek - Diyarbakır karayolunda bir kamyonun tehlikeli yolculuğu vatandaşları korkuttu.
Siverek - Diyarbakır karayolunda bir kamyonun tehlikeli yolculuğu vatandaşları korkuttu. Kamyonun kasasındaki yüklerin üzerine 2 otomobilin yüklenmesi pes dedirtti.   Siverek’ten Diyarbakır’a giden kamyondaki yükün üzerine 2 hurda otomobilin yüklendiği görüldü. Pes dedirten olay, diğer sürücü ve vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Vatandaşlar ise tehlikeli yolculuğu görüntüledi. Şoförün ihmalkar davranışı diğer sürücüler tarafından tepkiyle karşılandı.
Siverek - Diyarbakır karayolunda bir kamyonun tehlikeli yolculuğu vatandaşları korkuttu.

Siverek - Diyarbakır karayolunda bir kamyonun tehlikeli yolculuğu vatandaşları korkuttu. Kamyonun kasasındaki yüklerin üzerine 2 otomobilin yüklenmesi pes dedirtti.
  Siverek’ten Diyarbakır’a giden kamyondaki yükün üzerine 2 hurda otomobilin yüklendiği görüldü. Pes dedirten olay, diğer sürücü ve vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Vatandaşlar ise tehlikeli yolculuğu görüntüledi. Şoförün ihmalkar davranışı diğer sürücüler tarafından tepkiyle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.