Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Karavar’dan 15 Temmuz Mesajı

SİVEREK 15.07.2019 - 16:26, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Karavar’dan 15 Temmuz Mesajı

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Karavar mesajında,” 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 3’üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve onurunu içerisindeyiz. 15 Temmuz’da Fettuhlacı terör örgütü tarafından hain darbe kalkışması, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve aziz milletimizin destansı mücadelesi ile etkisiz hale getirilmiştir. Türk tarihinin her döneminde kahramanlık gösteren milletimiz bu hain darbe girişiminin karşısında canını hiçe sayarak durmuş ve ülkemizi büyük bir felaketten kurtarmıştır. 15 Temmuz’da kahraman milletimiz tüm dünyaya gücünü göstermiş ve Allah’tan başka kimseye boyun eğmeyeceğini kanıtlamıştır. Dost düşman şunu bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününü kutluyor, cennet vatanı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” cümlelerini kaydetti.
Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı.

Karavar mesajında,” 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 3’üncü yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın gurur ve onurunu içerisindeyiz. 15 Temmuz’da Fettuhlacı terör örgütü tarafından hain darbe kalkışması, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve aziz milletimizin destansı mücadelesi ile etkisiz hale getirilmiştir. Türk tarihinin her döneminde kahramanlık gösteren milletimiz bu hain darbe girişiminin karşısında canını hiçe sayarak durmuş ve ülkemizi büyük bir felaketten kurtarmıştır.

15 Temmuz’da kahraman milletimiz tüm dünyaya gücünü göstermiş ve Allah’tan başka kimseye boyun eğmeyeceğini kanıtlamıştır. Dost düşman şunu bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Gününü kutluyor, cennet vatanı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” cümlelerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.