Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Karavar'dan Kurban Bayramı Mesajı

SİVEREK 10.08.2019 - 23:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Karavar'dan Kurban Bayramı Mesajı

  Siverek Belediye Başkan yardımcısı Cumali Karavar Kurban bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı.   Karavar dini bayramların yardımlaşma ve dayanışma için çok önemli olduklarını vurgulayarak," Allah'a sonsuz şükürler olsun ki bizi bir daha Kurban bayramına ulaştırdı. İmkanları yeten inşallah kurbanlarını kesecek ve Allah'ın bir vecibesini yerine getirecektir. Allah rızası için kurban kesmek, mali bir ibadet olduğu gibi, sosyal hayat açısından da önemli bir yardımlaşma ve dayanışma vesilesidir.  Bu vesile ile başta hemşerilerim olmak üzere tüm Müslümanların Kurban Bayramını kutluyor, Cenab-ı Hak'tan bu mübarek bayram hürmetine dünyaya huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi

 

Siverek Belediye Başkan yardımcısı Cumali Karavar Kurban bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı.

 

Karavar dini bayramların yardımlaşma ve dayanışma için çok önemli olduklarını vurgulayarak," Allah'a sonsuz şükürler olsun ki bizi bir daha Kurban bayramına ulaştırdı. İmkanları yeten inşallah kurbanlarını kesecek ve Allah'ın bir vecibesini yerine getirecektir. Allah rızası için kurban kesmek, mali bir ibadet olduğu gibi, sosyal hayat açısından da önemli bir yardımlaşma ve dayanışma vesilesidir. 

Bu vesile ile başta hemşerilerim olmak üzere tüm Müslümanların Kurban Bayramını kutluyor, Cenab-ı Hak'tan bu mübarek bayram hürmetine dünyaya huzur ve barış getirmesini diliyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.